70.000-75.000 TL Motosiklet

titremesi haricinde iyi motordur
torku biraz düşük kalabilir ama iyi uzar
vergi dilimine takılmaz mtv si uygundur
rahattır şekildir severiz ama titrer

bide mt 07 nin rolantide verdiği torku anca 6500 devirde verir

https://www.sahibinden.com/motosiklet-ducati-monster-821

üste kalan 5000 10000 tl yi bakıma ayırırsın desmosu gelsede koymaz mt07 yi de cbr650f i de delik deşik edersin :D

cidden güzel motormuş listeye alındı onlarada bakıyorum. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

titremesi konusunda öyle rahatsız edici bir titreme yok diyorlar.Hatta hissetmezsin bile diyorlar güzel olan tarafı 4 silindir :bounce:

cidden güzel motormuş listeye alındı onlarada bakıyorum. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

titremesi konusunda öyle rahatsız edici bir titreme yok diyorlar.Hatta hissetmezsin bile diyorlar güzel olan tarafı 4 silindir :bounce:

cbr650 f de bindim heleki cbr gibi tek silindirden geçiyorsan oha hiç titremiyor la bu dersin , mesela bende ducati monster 696 var bundaki blok eski nesil full hava soğutma biraz titreşimli ondan sonra cbr 650 bayağa pürüzsüz sakin rahat gelmişti :D

cbr650 f de bindim heleki cbr gibi tek silindirden geçiyorsan oha hiç titremiyor la bu dersin , mesela bende ducati monster 696 var bundaki blok eski nesil full hava soğutma biraz titreşimli ondan sonra cbr 650 bayağa pürüzsüz sakin rahat gelmişti :D

CBr 250'den sonra bana masaj yapıyomuş gibi rahatlamada gelir ozaman :cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
Cbr 650 F'fen daha az titreşimli ve daha ucuz olsun derseniz, Yamaha XJ6 Diversion F serisine de bakabilirsiniz. :p

Daha çok uzun yol için mi kullanırsınız bilmem ama fazer 8 ABS önerebilirim kullandım oldukça tatminkar bir motordur

o motorlarada baktım motorun önden görünüşünü hiç sevemedim ya uzaylıya benziyo bi ısınamadım o motora

Evet tip olarak öyle size katılıyorum ama kullanış olarak diğerlerine göre biraz daha konforludur hem titreşim hem şehir dışı seyahatleri için.

O fiyatlara yine CBR 650f tip olarak ideal bir motor bence doğru arayistasiniz

şehir dışı seyahat listenin ilk 2 sırasındaysa tracer700 yada versys 650 de olabilir.spor sürüşüde olsun dersen tracer700 çok güzel bir seçenek olur gidiş yakıt kalite genel olarak memnun eder.650f de güzel tabi titreşim ve kalite sıkıntısı var japon gibi pek hissettirmiyor yeni seride aynı yerde üretiyorlar ama nedense o daha bir japon gibi hissettirdi bana.4 silindir olsun diyorsan alternatif kawasaki z800 geliyor aklıma.mt9 da bulunabilir o fiyatlara ama eski kasa olur oda pek tutmadı.honda da alabilrisin pişman olmazsın tabiki.

VFR 800 Crossrunner Tek gecerim. Vtec açarsın açmazsın sen bilirsin ama bence mükemmel makina.

şu anda cbr 650 r sıfır bulsam motoru satar satmaz 10 daha üste çıkıp 650r alıcam ama bulamadım.Motoruda satar satmaz hemen bitane almam lazım motorsuz duramam :cherry:

300 yazacaktım da dedim o kadar da insafsızlık yapmayayım.
fiyatın neden o şekilde yazıldığı açıklamalarda mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar