7 Mayıs Pazar - İzmit Körfez Pisti CBR125 Cup

valla sabahtan berı ınsanlara motosıklet net uyesımısınız dıye sormaktan gına geldı organızasyon fena patladı yanı oglen kadar durdum kurs dolayısıyla. Aksam tekrar kurs bıtımınde gıttım ama artık sormadım kımseye sanırım sakaryalı arkadaslar o zaman geldı umarım bır dahakı organızasyonda yasanmaz bole sıkıntı resım ısteyen arkadaslar ıcın maalesef yardım cı olamıycam cep telefonumu degıstırdıgım ıcın resımlerı bılgısayara yukleyemıyorum :(

sevgili crato benim motor poliste:salut:

ona dedim yarışa gideceğim diye o da manyakmısın dedi:silent:

inan sen yeterince popülersin :rendeer:

arkadaşlar cbr 125 cup sonuçları aşağıda, aleksis'in adını soyadını bilen var mı, yada aşağıdakilerden birisini tanıyan var mı? kim bu adamlar, foto falan yok mu hiç?

adsz6az.jpg

Sanırım ERALP TEREM'i tanıyoruz herhalde "eralpt" nick'li site üyesi.. bir kaç gün önce hem arn 125'i hem de ybr'si aynı gün çalınan arkadaş, motosiklet sürüş eğitimi veriyodu hatırladığım kadarıyla... 10. olmuş. başarısını kutluyorum inşallah sonraki yarışlarda daha üst sıralara tırmanır..

yok mu arkadaşlar hiç yukarıdaki listeden birisini tanıyanlar?

Son düzenleme:
ilnapoli' Alıntı:
arkadaşlar cbr 125 cup sonuçları aşağıda, aleksis'in adını soyadını bilen var mı, yada aşağıdakilerden birisini tanıyan var mı? kim bu adamlar, foto falan yok mu hiç?

sevgili ilnapoli, aleksis son tura girilirken düştüğü için yarışı tamamlayamadı. 19 numaralı motor ile yarışıyordu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende gidemedim rahatsız gibiydim uyuyaklamlmışım:(
yarış çok güzelmiş amasonrasında olan kazaya çok üzüldüm ya..neyse geçmiş olsun diyorum arkadaşıma da..ayrıca yarışan arkadaş ta herşeye rağmen gayret göstermiş..bu da önemli.

İYİ güzel ama resim ve video görüntülerini ne zaman koyacaksınız biz gidemedik görmek hakkımız değilmi arkadaşlar:cherry:

Arkadaşlar sitemizde sadece aleksis katılmıyo yarışa 3.olan Güner hatipoğlu da sitemizden nick'i yarışçı:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar