crato' Alıntı:körfezde buluşabiliriz diye düşünüyorum, henüz yarışın tam saatini öğrenemedim. o yüzden saat kaçta yola çıkmamız gerektiğine de karar verebilmiş değiliz. belli olunca ilk mesajda belirtilecektir ve sizinle de irtibata geçeriz :cat:
victor54' Alıntı:Cbr 125 Cup Yarişlari 16:00 Başlayacak Bana Gelen Proğram öyle Kaynak:honda
Nemrut' Alıntı:15 dakika arayla Evlendirme Dairesi'nden otoyoldaki Opet'e nasıl gidecekseniz.
Hızının epey yüksek olacak galiba???
tunoka' Alıntı:liste güncelmi ?? eger güncelse kimse yok..:farao:
tunoka' Alıntı:Boşunamı hazırlandık...neyse bizde bi alternatif yapalım bari..
Peril' Alıntı:arkadaşlar hava kötü olacak..mesela ben şu anda yurtdışından montumu bekliyorum ve otoban soğuğu beni kasabilir.bu nedenle bende gelemeyebilirim yani..
gelmedi şu yaz ya![]()
Motordelisi yarın 11 de opetten hareket ediliyor diyor....crato' Alıntı:arkadaşlar, yarışların tam saati belli oldu. sabah erken diğer sınıfların yarışları olacak ve CBR125 CUP saat 16:00 da start alacakmış.
gezi iptal olmadı ancak benim motorum yarına çıkamayacak. nasıl yapacağım bilemiyorum.
Valla TMF ile görüştüm, yarışa katılabilmek için tüm detayları aldım. Şimdi de nasıl yapsam diye düşünüyorum :silent:Mehmet yarışlara katılmayı mı düşünüyorsun ?