7 Mayıs Pazar - İzmit Körfez Pisti CBR125 Cup

crato sen organızasyonu yap sonrda geleme olmadı kı sımdı kocaelideyız ıst te olsak sana araba tahsıs ederız ama

saat 09:00'da buluşma noktasındaydım ve hiç kimse yoktu...:farao:

gerisi boş zaten.

cerato sabah 10:30 dan berı yarıs pıstındeyım valla sormadıgım motorcu kalmadı nerdeyse kımse yok gelmedı heralde motorcularla ahbap olduk valla
:) sadece isa arkadasım vardı korfezden katılan uzuldum acıkcası tanısmak ısterdım ama kurs dolayısla bende yarısları bırakmak zorunda kaldım :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FoTo İsTerİz :p

yarışa istanbul'dan kimler gitti bilmiyorum kısacası organizasyon patladı. MT-sakarya ekibinin orada olduğunu biliyorum, herşey onlarda artık.

sonuç: organizasyon yapmak için yeterince popüler birilerinin duyurmasını sağlamak gerekiyormuş...

mt sakarya olarak biz üzerimize dusune yaptık..gerisini gelmeyen arkada:farao: slar dusunsun

yarışlara giden arkadaşlar resim yokmu yaww..
alekısıs naptı sonuç ne oldu merakta bırakmayın insanı....:silent: :silent:

lubimaya54' Alıntı:
mt sakarya olarak biz üzerimize dusune yaptık..gerisini gelmeyen arkada:farao: slar dusunsun

bu arada, [MT] - Sakarya ekibine ve bireysel olarak katılan diğer MT üyelerine teşekkür etmek isterim.
Yarıştan iki gün önce kaza yaptığım için yarışa gidemedim.

Aleksis son tura girilirken düşmüş ve yarışı tamamlayamamış arkadaşlar. Sağlığında herhangi bir sorun yok.

crato' Alıntı:
yarışa istanbul'dan kimler gitti bilmiyorum kısacası organizasyon patladı. MT-sakarya ekibinin orada olduğunu biliyorum, herşey onlarda artık.

sonuç: organizasyon yapmak için yeterince popüler birilerinin duyurmasını sağlamak gerekiyormuş...

Çok doğru :cat:

İnsan bize de bi selam verir. Ben startta hakemdim...
Cok guzeldi yarıslar, gelmeyenler cok sey kacırdılar..

evet arkadaşlar biz sakaryalı arkadaşlar olarak yarışa gittik ve sevgili Sinanın kupasıyla geriye göndük...oldukça keyifli bir gündü...

bol bol da fotoğraf çektim, ve başka bir motosiklet sitesinde yayınladım..( şimdi link verirsem ayıp olur)

başka bir zaman görüşüp tanışabilmek üzere...
olmadı müsait bir zamanda izmitli arkadaşları sakaryaya bekleriz:cat:

Arkadaşlar sanırım yarış sonrasıydı Hereke girişinde büyük bir kaza vardı. 3-4 motor bayağı kötü durumdaydı. Umarım can kaybı olmamıştır. Haberi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar