7 Mart Pazar Büyük Kadirli buluşmasına davet.

kamok7martgzergahlar.jpg
[/URL][/IMG]

sevgili arkadaşlarım,
yukarıdaki resim kadirli şehir merkezi güzergahlarını göstermektedir,Osmaniyeden giriş ve Adanadan giriş yapacakların dikkatine.
Emniyet ve zabıta güzergah üzerinde sizlere yardımcı olacak, ayrıca amatör radyocu arkadaşlarım sizleri dinlemedeler,Toplanma yerimiz sülemiş tesisleri (şahin tepesi),10.30 ve 11.00 toplanmanın tamamlanmasına müteakip,eskort eşliğinde klüplerin stadyuma girişleri,merasim geçişi (çekilecek kura sonucu klüpler sıralanacak),ilçe merkezinden geçiş ve tekrar tesislere dönüş,öğle yemeği,ikramlar,plaketler derken yagmur olmazsa geç vakite kadar muhabbetler,misafirlerin uğurlanması şeklinde proğramı özetliyorum.

görüşmek üzere,istek ve önerilerinizi bu topic üzerinde.:rendeer:

haritatahmingun3.png

üstteki resim günlük otomatik olarak yenilenmekte. "pazar günü" hava durumunu linkten güncelliyor kendisi.

hava 21 derece ve hafif yağmur atıştırabilir. ama cumartesi belli olacak tam tahmin. belki hiç yağmaz

Ya halil ille içimizi karartçan yaa :mrgreen: dua edelimde güzel olsun bende kalkıp burdan gelicem :)

Mersin İl Temsilcisi
21 derece yazdım. yağmur az yağacak yazdım daha ne yazayım:mrgreen:

o gün sakın tamtamlar çalmasın :p

az önce motor46 dan mustafa( regal) ile konuştuk. hava büyük ihtimal yağış gösteriyor.

kararsızım :silent:

yani gönül ::160:: diyo, mantık ::gozluk::::xcrying:::153:: diyor

:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------

kamok7martgzergahlar.jpg
[/URL][/IMG]

sevgili arkadaşlarım,
yukarıdaki resim kadirli şehir merkezi güzergahlarını göstermektedir,Osmaniyeden giriş ve Adanadan giriş yapacakların dikkatine.
Emniyet ve zabıta güzergah üzerinde sizlere yardımcı olacak, ayrıca amatör radyocu arkadaşlarım sizleri dinlemedeler,Toplanma yerimiz sülemiş tesisleri (şahin tepesi),10.30 ve 11.00 toplanmanın tamamlanmasına müteakip,eskort eşliğinde klüplerin stadyuma girişleri,merasim geçişi (çekilecek kura sonucu klüpler sıralanacak),ilçe merkezinden geçiş ve tekrar tesislere dönüş,öğle yemeği,ikramlar,plaketler derken yagmur olmazsa geç vakite kadar muhabbetler,misafirlerin uğurlanması şeklinde proğramı özetliyorum.

görüşmek üzere,istek ve önerilerinizi bu topic üzerinde.:rendeer:

mersinden otoban üzerinden geleceğim. otobandan kadirliye giriş yapacam ama bu harita bana bişey anlatmadı. bir de mersdini de dikkate alsaydınız ya abicim :)

başlığa il ismini de ekleseydiniz daha iyi olurdu:cat:
cümleten kazasız belasız sürüşler, istanbuldan sevgiler:rendeer:

Arkadaşlar,sağanak yagış geçişleri olabilir ama sıcaklığın 20 derece olması bizim bölgemizde zeminin 15 dk'da kuruması demektir,yagmur sürüşü tecrübesi az olanların dikkatli olmasını istiyoruz.

Sencerciğim gelecek seferde haritayı Mersin gişelerden başlatırım,sen yeterki gel.BU grafik sadece şehir girişlerini göstermek içindi.

sevgili Asubayah @
Haklısınız ,Bu bölgesel bir toplantı olduğu için bütün motor grupları birbirleriyle bağlantılı ve diyalog halinde ,problem olmamakta ama tekrar belirtelim.

Osmaniye-Kadirli
Adana 100 km.
Osmaniye 40 km
Hatay 190 km
Gaziantep 170 km

KAMOK'tan selamlar

İnş. yağmur olmassa bendede bir aksilik olmassa pazar sabahı çıkıcam yola önce ceyhana gidicem mertle birlikte direk kadirliye geçicez :mrgreen:
150cc ile o yollar yoruyor ama napalım katlanıcaz artık :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
günaydın Akdenizim ve ülkemin ....

Dünyanın en güzel insanları olmak nasıl bir şey?

bu gün sipariş ettiğim yağmurluk geliyor, büyük bir aksilik çıkmaz ise inşallah oradayım...

sabah 7 de yola çıkacam, hız yapmadan, sakin sakin bir yolculuk planlıyorum. umarım yetişirim.

Gaziantep İl Temsilcisi
Yarınkı hava durumu Osmanıye,K.maraş,Gaziantep yagmurlu diyor Gaziantep MT olarak osmanıyedeki yagmurdan korkmuyoruz ahmet abi bizim korkumuz Nurdagı,Bahçe arası o 30 dk yol yüzde 90 yagmur var o bölgede...

sabah ola hayır ola yarın sabahkı hava durumuna göre bakacagız artık yagmur olursa gelemeyız :pr::pr::pr:

ya ne olacak kesin bişeyler olsa
artık kararsız kaldık
nasıl olacak bakalım
yarın sabah

Mersin İl Temsilcisi
artık geri sayım başladı... nasıl olursa olsun ben yola çıkıyorum... özlemişim yağmurda kullanmayı.

tatlı su motorcularını göreceğiz artık :p

artık geri sayım başladı... nasıl olursa olsun ben yola çıkıyorum... özlemişim yağmurda kullanmayı.

tatlı su motorcularını göreceğiz artık :p

Helal olsun abime. abi yarın görüşürüz. yağmurda ıslanırsan Kadirlide salepçi bulup sana salep ısmarlarım yağmurun üzerine iyi gider:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar