7 Mart Pazar Büyük Kadirli buluşmasına davet.

Osmaniye İl Temsilcisi
Değerli Dostlar Kadirli Belediyesi, ilçemizin kurtuluş kutlamalarına ve bu kapsamda yapılacak olan kortej geçişine Kulübümüzü resmi yazı ile davet etmiş ve stadyum içerisindeki yapacağımız geçişi resmi proğrama almıştır. KAMOK olarak siz değerli dostlarımızı kurtuluş etkinlikleri kapsamında oluşturulacak olan motosiklet kortejine davet etmeyi, bu vesileyle bölgenin katılacağı büyük bir motosiklet buluşmasının uygun olacağına karar verdik. Kararımızı belediye başkanımızla da paylaştık ve başkanımız bundan çok büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti. Bu bağlamda tüm motosiklet tutkunu dostlarımızı 7 Mart Pazar günü saat 10:00'da ilçemize davet ediyoruz. Öğle yemeği, çay, tatlı v.s. Kulübümüzün ikramı olacaktır.

Sorularınız için;
0539 311 4999
Yusuf DOKUZOĞLU

7 mart Kadirli Kurtuluş bayramı etkinliği

7 Mart 2010 Kadirli kurtuluş bayramı etkinlikleri kapsamında,Kadirli belediye başkanımız biz motorseverlerinde katılımı ile etkinliklerin güçleneceğini ve hatta istersek çevre illerdeki tüm arkadaşlarımızı davet edebileceğimizi bildirdiler.(yani ögle yemeği ve tatlılar şirketten)
bu vesile ile sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyoruz.:rendeer:

KAMOK Kadirli Motosiklet Klübü
http://www.facebook.com/group.php?gid=106471560227

Ahmet sami ANTEBOĞLU
5323451102

Adana İl Temsilcisi
davet için teşekkürler.adana ekibi olarak arkadaşlarla konuşup bir organizasyon yapabiliriz.

Mersin İl Temsilcisi
facebook üzerinden de haber aldım. inşallah bu sene katılmayı düşünüyorum.
umarım her şey istediğiniz gibi olur dostlar...

( öğlene ne yemek var :p )

facebook üzerinden de haber aldım. inşallah bu sene katılmayı düşünüyorum.
umarım her şey istediğiniz gibi olur dostlar...

( öğlene ne yemek var :p )

Sencer dostum sen yeterki katıl.

Bu arada konuyu yusuf da açmış,Admin ile görüşüp birleştirdim,yanlış anlaşılmaya.

ceyhandan gidecek olan varsa gidelim yada adana mt giderse onlarada katılabilirim :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantep MT olarak tam kadro orda olacagız inşallah...

hayırlısı ile oradyız kahraman maraş motor46 olarak yanı başınızdayız hemen

Bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum. Tüm arkadaşlara selamlar.

tatilim hafta arası olduğundan katılamayabilirim, işim müsait olursa görüşmek dileğimle:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnşallah bende cıbırla katılmayı düşünüyorum..Horneti hallettik,, Allah cıbırı esirgesin

Osmaniye İl Temsilcisi
İlginiz için çok teşekkür ediyoruz arkadaşlar. Hava muhalefetiyle karşılaşmaz isek büyük bir buluşma ve çok güzel bir gün olacak inşallah.

yusuf saat 9 dan falan bahsetmişin ne 9 u yusuf o sate sanmıyorum orada buluşamayı
saat 10 30 a kadar sarkıta bilirsenız bence daha rahat olacak sanki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar