inşallah hava muhalefeti olmazsa Seyyahriders ailesiyle birlikte gelicem:cat:
Ya halil ille içimizi karartçan yaa :mrgreen: dua edelimde güzel olsun bende kalkıp burdan gelicem![]()
21 derece yazdım. yağmur az yağacak yazdım daha ne yazayım:mrgreen:
[/URL][/IMG]![]()
sevgili arkadaşlarım,
yukarıdaki resim kadirli şehir merkezi güzergahlarını göstermektedir,Osmaniyeden giriş ve Adanadan giriş yapacakların dikkatine.
Emniyet ve zabıta güzergah üzerinde sizlere yardımcı olacak, ayrıca amatör radyocu arkadaşlarım sizleri dinlemedeler,Toplanma yerimiz sülemiş tesisleri (şahin tepesi),10.30 ve 11.00 toplanmanın tamamlanmasına müteakip,eskort eşliğinde klüplerin stadyuma girişleri,merasim geçişi (çekilecek kura sonucu klüpler sıralanacak),ilçe merkezinden geçiş ve tekrar tesislere dönüş,öğle yemeği,ikramlar,plaketler derken yagmur olmazsa geç vakite kadar muhabbetler,misafirlerin uğurlanması şeklinde proğramı özetliyorum.
görüşmek üzere,istek ve önerilerinizi bu topic üzerinde.:rendeer:
bak yaaaa, mersin'i yine unuttun ya abi...
![]()
yarın hava güneşli
abi yanlış link vermişim çok özür dilerimOsmaniyeli kardeşim senin harita 9 mart gösteriyor bir hata var sanırım:cat:
artık geri sayım başladı... nasıl olursa olsun ben yola çıkıyorum... özlemişim yağmurda kullanmayı.
tatlı su motorcularını göreceğiz artık![]()
Helal olsun abime. abi yarın görüşürüz. yağmurda ıslanırsan Kadirlide salepçi bulup sana salep ısmarlarım yağmurun üzerine iyi gider:cherry: