gecen sene gelmiştim cok guzeldi fakat bu sene motorumun cok ufak olması nedeniyle gelemiyorum keyifli geziler
bir aksilik olmazsa gelicem, keşke 8 yada 9 haziran olsaydı.
eşimle gelmeyi düşündüğümden bende olası bir problemle karşılaşmamak için erkenden ufak ufak gitmeyi düşünüyorumGeçen sene ve ondan önceki sene bu sıkıntılar mevcuttu. Açıkcası bende gruptan ayrı, yada en arkada bir başıma gelmeyi tercih etmiştim. İnşallah bu sene bunlar olmaz. Forumlarda çokca şımarık insanın olduğunu biliyordum, ama bunları motor üzerindeyken şovlarını soytarılığa çevirmelerine tahammül edemem.
beni ısırmasında aradaalper shoei yide getiriyimmi sana artçı olurrr) gurubu toplar, gurup sürüşünü bozanları ısırır
)
Herkesin keyifle süreceği güvenli bir gezi için, katı grup sürüşü kurallarımız olacaktır.
Bu kurallara uyulmadığı takdirde grup sürüşü durdurulacaktır.
Aşağıdaki kurallara uyamayacak üyelerimizin grup sürüşünden ayrı buluşma yerine gitmesini rica ederiz.
1- Grup sürüşüne (artçı da olsa) KASKI OLMAYAN üyelerimiz kabul edilmeyecektir.
2-Sürüş esnasında kaskını yarım takan,koluna takan,depo üstüne koyan kişiler gruptan çıkarılacaktır.
3- Grup sürüşünde grubu tehlikeye atan, gereksiz yere hızlanıp yavaşlayan, makasa giren, düzeni bozan üyelerimiz olursa sürüş durdurularak grup sürüşünden çıkarılacaktır.
4- Grup sürüşünde her grubu yönlendiren görevliler olacaktır. Bu görevlilere uyulması zorunludur.
Grup sürüşü:
Grup sürüşü toplanma yerinde toplanan motorların cinsine, sayısına vb. göre belirlenecektir.
Yüksek ve düşük cc'li motosikletler 2 gruba ayrılacaktır.
Dileyen istediği grupta gruba ayak uydurmak suretiyle sürüş yapabilir.
Bunun amacı motor hız uyumu sağlamaktır.
Geziye gelirken reflektörlü yeleklerinizi giymeniz, gurup sürüşü güvenliği bakımından yararlı olur.
Geziye gelmeden motorlarınızın bakımlarınızı yapmanızı öneririz.
Şimdiden keyifli sürüşler ve keyifli bir gezi dileriz.
:cat:
tabi tabi ben geldim döndüm siz gezi yapın::rantinp:
görkem Türkiye'demisin?
beni ısırmasında arada![]()
Şööle bize de daha yakın bir yerde olsaydı iyiydi....
Toplaşıp gelirdik....
.Kaynaşırdık....![]()
Bizede uzak değil hani...nasıl yani nerdesinki sen agam ? asıl bana uzak bir uzak bir uzakki sorma ama ben ışık hızıyla geldiğim için toplamda 35 dakka çekiyo yol .![]()