7. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 19 Mayıs 2013 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler :)
ahh bir de şu dönüş yolunda ki rüzgar olmayaydı iyiydi :)

arkadaşlar güzel geziydi ufak bi kaç talihsizlikte olsa çok güzel bi gündü virajı alamayıp su kanalına kaçan arkadaşa geçmiş olsun motorda birşey yoktu inşallah kendinde de yoktur o olay ve balığın dışından herşey güzeldi =) özellikle muhlama =)

evet arkadaşlar bu geziye katılmış biri olarak gayet güzel bir geziydi katılan arkadaşlar da geçen senelere nazaran daha bi bilinçliydi sanki aşırı sollamalar hızlanıp yavaşlama yapanlar olmadı yada bana denk gelmedi iki ufak talihsizlik atlattık iki olayıda bizzat gördüm önemli bişi yok çok şükür bide yuvacıkta seneye aynı yere gitmeyiz herhalde yer probleminden dolayı bide video ya alan arkadaşlar yada foto çeken arkadfaşlar çok yoruldu galiba o kadar site içersinde gezinmeme ragmen pek bişi göremedim hani atarsanız indirecem pc ye düzenleyenlerin ve emeği geçenlerin eline sağlık bu arada günün çiftinede mutluluklar diliyorum...

Organizasyonda emeği geçen dostlarıma teşekkürler.Her sene olduğu gibi bu senede
çok güzel vakit geçirdik.Yusufun süpriz evlilik teklifine şahit olmak ayrı bir mutlulukdu
umarım çok mutlu olurlar harika bir andı canım kardeşim Yusufun mutluğuna ortak olduk.
Alper ve Görkemim resim video görüntülerini bekliyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar