6şehit verdik gene..

dicek sözyok azdılar gene türk milletinin başı sağ olsun yazık çok yazık...:salut:

Mersin İl Temsilcisi
diyecek çok sözüm var...

bir üst satırdaki boşluğu dilediklerinde doldursunlar :)

ben konuşmaktan bıktım hükümeti dinlemektende bu konuda icraat görmek istiyorum teröristlere lanet okurken basiretsiz hükümetimizide kınıyorum

Vatan sağolsun, onlar Rab'lerinin katında yaşamaya devam edecekler. Şehitler ölmez, vatan bölünmez !

Herkesle arası iyi olan çok sevdiğim bir abimdi Hakan Yutkun bir kaç sokak ilerimizde oturuyor evinin camına askere gitmeden önce bayrak asmıştı ve o bayrak dalgalansın diye şehit oldu Hepimizin başı sagolsun mahalledeki o ortamı görmek en son isteyeceginiz şey emin olun o feryatlar bütün mahalleyi inletiyordu yarın saat 11 civarında şehidimiz gelicek bende yeni eve girdim biraz dinlenmeliyim yarın uzun bir gün olucak ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ .. Bursa'da olup cenazeye katılmak isteyenler 11 civarı baglarbaşı mahallesinde olabilirler yada öglen namazında ulucamiye gelebilirler.

Yine yürekler dağlandı!.. Ocaklar söndü!..

Şehitlerimize ALLAH'dan rahmet ,kederli ve acılı ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim..

Mekanları cennet olsun..

Soysuz terör örgütü üyeleri, cezalarını bulacaklardır.. belki yarın belki yarından daha yakın !..

devlet istifa hükümet istifa yapan belli yaptıran belli 30 sene oldu yaşasın türk milleti yaşasın türkiye cumhuriyeti kendi kanlarında boğulacaklar.kahrolsun amerika.

devlet istifa hükümet istifa yapan belli yaptıran belli 30 sene oldu yaşasın türk milleti yaşasın türkiye cumhuriyeti kendi kanlarında boğulacaklar.kahrolsun amerika.

devlet istifa hükümet istifa diyoruzda bilğisayar başında yazmak kolay arkadaşım bu terör 30 yıldır var askeriyenin içindeki pkk bi temizleseler iş çözülecek daha 2 gün önce dinlemedinizmi heronlar düşürün diyen komutanı hemen devlete hükümete suç buluyoruz ne konuşsak boş şehitlerimize allahtan rahmet dağdaki köpeklerede korku versin geberbe sırası onlarada geleçek bizim kaybettiklerimize ŞEHİT onların kaybettiklerine LEŞ denir....

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır diliyorum...

(Terör,nezamanki ''teşvikiye camii'den''şehit cenazesi kalkarsa ozaman biter)

Deli Çerkes dediklerinin altına imzamı da atarım kellemi de koyarım. üzerinde bu kadar dolap ve dümen dönen ve haala asaletini muhafaza edebilen başka bir dünya ülkesi acaba var mı çok merak ediyorum????
bunun da 2 sebebi olabilir
ya haala gücünün farkında olan millet olanları ciddiye almıyor
ya da ne yazıkki aziz nesin haklı ve bu millet eşşek deilse bile birer koyun olmuş güdülüyor..
bugün siyasetci diye gördüğünüz bildiginiz adamların korkarım ki tamamı 30-40 yıl öncesinden şereflerini ve haysiyetlerini satmış olan işbirlikçilerdir. belkide tamamen onlardan. üzgünüm ama yakın gelecekte GÜZEL VATANIMIN hali hiç ama hiç iyi değil :pale:

Deli Çerkes dediklerinin altına imzamı da atarım kellemi de koyarım. üzerinde bu kadar dolap ve dümen dönen ve haala asaletini muhafaza edebilen başka bir dünya ülkesi acaba var mı çok merak ediyorum????
bunun da 2 sebebi olabilir
ya haala gücünün farkında olan millet olanları ciddiye almıyor
ya da ne yazıkki aziz nesin haklı ve bu millet eşşek deilse bile birer koyun olmuş güdülüyor..
bugün siyasetci diye gördüğünüz bildiginiz adamların korkarım ki tamamı 30-40 yıl öncesinden şereflerini ve haysiyetlerini satmış olan işbirlikçilerdir. belkide tamamen onlardan. üzgünüm ama yakın gelecekte GÜZEL VATANIMIN hali hiç ama hiç iyi değil :pale:

Kardeş,bu millet aziz nesin denen adamın dediği gibi ne eşşek,nede koyun...Sadece şükrün nasıl birşey olduğunu çok iyi bilen insanlardır...Koyun ve eşşek güzel hayvanlardır,Allah bu hayvanların birine eşşek olucaksın ve anırıcaksın demiş,o da bunu çok iyi ve kusursuz yapıyor.Koyuna ise melii ceksin ve süt verip etinden faydalandırıcaksın demiş,o da bunu çok iyi ve kusursuz yapıyor...Ve emin ol Allaha şükrediyorlar...

Evet malesef aziz nesin nebir eşşek,nede bir koyun olabilmiş biridir.

Kardeş, öncelikle böyle bir lafı sana yakıştıramadım...Bizim ne töremizde ne de İslam dininde ölünün arkasından konuşulmaz.Zira eşşekte koyunda olması gerekmiyordu önce insan olması gerekiyordu ki Çatalca yolu üzerinde Nesin vakfında bir sürü evsiz yurtsuz çocuğa güzel imkanlar sunuyor olması bile benim için yeterlidir.Ayrıca ülkemizde Aziz Nesin'e tepkili olan kesimin bu tepkisi onun inançlarından dolayıdır diye düşünüyorum.Biz önce bizim gibi düşünmeyenleri dinlemesini bilmeliyiz ve saygı göstermeliyiz.Bize öğretilenler gibi her inançsız veya aykırı düşünen insan kötü kalpli,art niyetli değildir.

6 şehit meselesine gelince;bu durum ne kadar sürecek merak ediyorum.Damarımıza basıyorlar.Artık sadece rakamlara dönüştü ve 2-3 günde unutuluyor.Hep aynı hikaye basının servis ettiği.Şöyle zor bir hayatı vardı askere gitti gelemedi...Eeee arkadaş sen bunu yazıp hemen arka sayfada bodrumda kim kimi düdükledi diye haber yapıyorsun...Bizim bence biraz ciddiyete ihtiyacımız var..Artık o kadar vurdumduymaz,bencil bir topluluk olmaya başladık ki bana dokunmayan mantığı işte...

Biz ucuz kahramanlıkları ve Türke Türk propagandasını çok seviyoruz...Tek ihtiyacımız olan şapkayı önümüze koymak ve sonra da tüm kudretimizle dünyayı ayağa kaldırmak...Çünkü bu güzel ülke kimseye yar edilmek istenmiyor başkaları tarafından...Gerçek sahipleri biziz ve artık uyanmanın vakti geldi de geçiyor...

ne yazıkki aziz nesin haklı ve bu millet eşşek deilse bile birer koyun olmuş güdülüyor..
:pale:

Type, açılan başlık nereden nereye gelmiş!..

İsteyen kendini tabiki koyun gibi görebilir. En doğal hakkıdır..

Ama bu millet koyun değildir.Böyle bir yakıştırmayı kimse yapmamalıdır..::saad::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

Kardeş(M.Şanveren) öncelikle böyle bir lafı sana yakıştıramadım......

Qweasdnon, ''type'' nickli üyenin Türk toplumu için yazdığı '' koyun '' yorumunu, sen; insanımıza yakıştırıyormusun? :bounce:

Eleştiri çift taraflı olmalı. Fitili ateşleyen ''type '' es geçilip, M. Şanveren'i

hedef almak bence doğru değil..

Kardeş, öncelikle böyle bir lafı sana yakıştıramadım...Bizim ne töremizde ne de İslam dininde ölünün arkasından konuşulmaz.Zira eşşekte koyunda olması gerekmiyordu önce insan olması gerekiyordu ki Çatalca yolu üzerinde Nesin vakfında bir sürü evsiz yurtsuz çocuğa güzel imkanlar sunuyor olması bile benim için yeterlidir.Ayrıca ülkemizde Aziz Nesin'e tepkili olan kesimin bu tepkisi onun inançlarından dolayıdır diye düşünüyorum.Biz önce bizim gibi düşünmeyenleri dinlemesini bilmeliyiz ve saygı göstermeliyiz.Bize öğretilenler gibi her inançsız veya aykırı düşünen insan kötü kalpli,art niyetli değildir.

6 şehit meselesine gelince;bu durum ne kadar sürecek merak ediyorum.Damarımıza basıyorlar.Artık sadece rakamlara dönüştü ve 2-3 günde unutuluyor.Hep aynı hikaye basının servis ettiği.Şöyle zor bir hayatı vardı askere gitti gelemedi...Eeee arkadaş sen bunu yazıp hemen arka sayfada bodrumda kim kimi düdükledi diye haber yapıyorsun...Bizim bence biraz ciddiyete ihtiyacımız var..Artık o kadar vurdumduymaz,bencil bir topluluk olmaya başladık ki bana dokunmayan mantığı işte...

Biz ucuz kahramanlıkları ve Türke Türk propagandasını çok seviyoruz...Tek ihtiyacımız olan şapkayı önümüze koymak ve sonra da tüm kudretimizle dünyayı ayağa kaldırmak...Çünkü bu güzel ülke kimseye yar edilmek istenmiyor başkaları tarafından...Gerçek sahipleri biziz ve artık uyanmanın vakti geldi de geçiyor...

Tamam hayhay,çok doğru.Ben yanlış birşey söylemedimki,Şimdi azizi nesin bu millet için koyun ve eşşek yakıştırmasını yapmamışmı,yani koyunu ve eşşeği olumsuzluğu belirtmek için kullanmış,dimi...

Bende diyorumki kendisi ne eşşek nede koyun olamamış bir aydın kişilik,dedim...Bunun nesi yanlış şimdi...

Kardeş,bu millet aziz nesin denen adamın dediği gibi ne eşşek,nede koyun...

Kardeş, ben laflarından o anlamı çıkartmadım....Başka türlü anlaşılıyor...Aydın kişiliktir vurgulaması yok yazında...Amacım sana yüklenmek,saldırmak filan kesinlikle değil...Sadece ifade şeklin eksik ya da hatalı olmuş diyeyim...Diğer arkadaşada söyliyeyeceğim tabii ki de bu millet ne eşşek ne koyun...Yazımın içeriğini lütfen dikkatli okuyun...Amacım Aziz Nesin'i savunmak filanda değil...Bu fakir sadece yiğidi öldür hakkını yeme der...Hee yazılarını severdim rahmetlinin o ayrı...

Konu başka yerlere geldi kusura bakmayın...Son söz olarak bugüne kadar vatanını korurken şehit düşen bütün aslanlarımıza gani gani rahmet diliyorum..

Yiğit olarak ölmüş ve hakkı yenmicek okadar çok insan varki,aziz nesine sıra gelmez bile...

Neyse,ben seni hiç görmedim,sesini duymadım,seni tanımıyorum...Ama nedense bilmiyorum telepatikmi denir nedinir bilmiyorum,seni gerçekten çok seviyorum:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar