devlet istifa hükümet istifa yapan belli yaptıran belli 30 sene oldu yaşasın türk milleti yaşasın türkiye cumhuriyeti kendi kanlarında boğulacaklar.kahrolsun amerika.
Deli Çerkes dediklerinin altına imzamı da atarım kellemi de koyarım. üzerinde bu kadar dolap ve dümen dönen ve haala asaletini muhafaza edebilen başka bir dünya ülkesi acaba var mı çok merak ediyorum????
bunun da 2 sebebi olabilir
ya haala gücünün farkında olan millet olanları ciddiye almıyor
ya da ne yazıkki aziz nesin haklı ve bu millet eşşek deilse bile birer koyun olmuş güdülüyor..
bugün siyasetci diye gördüğünüz bildiginiz adamların korkarım ki tamamı 30-40 yıl öncesinden şereflerini ve haysiyetlerini satmış olan işbirlikçilerdir. belkide tamamen onlardan. üzgünüm ama yakın gelecekte GÜZEL VATANIMIN hali hiç ama hiç iyi değilale:
Evet malesef aziz nesin nebir eşşek,nede bir koyun olabilmiş biridir.
ne yazıkki aziz nesin haklı ve bu millet eşşek deilse bile birer koyun olmuş güdülüyor..
ale:
Kardeş(M.Şanveren) öncelikle böyle bir lafı sana yakıştıramadım......
Kardeş, öncelikle böyle bir lafı sana yakıştıramadım...Bizim ne töremizde ne de İslam dininde ölünün arkasından konuşulmaz.Zira eşşekte koyunda olması gerekmiyordu önce insan olması gerekiyordu ki Çatalca yolu üzerinde Nesin vakfında bir sürü evsiz yurtsuz çocuğa güzel imkanlar sunuyor olması bile benim için yeterlidir.Ayrıca ülkemizde Aziz Nesin'e tepkili olan kesimin bu tepkisi onun inançlarından dolayıdır diye düşünüyorum.Biz önce bizim gibi düşünmeyenleri dinlemesini bilmeliyiz ve saygı göstermeliyiz.Bize öğretilenler gibi her inançsız veya aykırı düşünen insan kötü kalpli,art niyetli değildir.
6 şehit meselesine gelince;bu durum ne kadar sürecek merak ediyorum.Damarımıza basıyorlar.Artık sadece rakamlara dönüştü ve 2-3 günde unutuluyor.Hep aynı hikaye basının servis ettiği.Şöyle zor bir hayatı vardı askere gitti gelemedi...Eeee arkadaş sen bunu yazıp hemen arka sayfada bodrumda kim kimi düdükledi diye haber yapıyorsun...Bizim bence biraz ciddiyete ihtiyacımız var..Artık o kadar vurdumduymaz,bencil bir topluluk olmaya başladık ki bana dokunmayan mantığı işte...
Biz ucuz kahramanlıkları ve Türke Türk propagandasını çok seviyoruz...Tek ihtiyacımız olan şapkayı önümüze koymak ve sonra da tüm kudretimizle dünyayı ayağa kaldırmak...Çünkü bu güzel ülke kimseye yar edilmek istenmiyor başkaları tarafından...Gerçek sahipleri biziz ve artık uyanmanın vakti geldi de geçiyor...
Kardeş,bu millet aziz nesin denen adamın dediği gibi ne eşşek,nede koyun...
Evet malesef aziz nesin nebir eşşek,nede bir koyun olabilmiş biridir.