Beyler ben de bisikletle 0-8 km/s arası iddialıyım. (idealı değilim zira onun ne olduğunu bilmiyorum)
İlk iki pedalı çok hızlı çeviriyorum, hangi aracı getirirseniz getirin geçmeniz mümkün değil. Şu ana kadar Lamborghini Aventador ve Porsche 911 turbo elendi bile. Yüreği olan varsa gelsin anahtarına kalkalım.
Dostum tamam ilk hızlanması iyi olabilir lafım yok ama bu sekilde bir genelleme ve iddaalı olma durumu biraz sacma oluyor.Monsteri gec 600rrdaki sorun surucudendir muhtemelen.Nihayetinde kızılay dagitmis gibi SS dolanıyor ortalıkta. Ayrıca herhangi bir araba da olur demissin. Seni 65e kadar 65 kere gomecek makineler var![]()
Belgesellerde yapılan özel yapım motorlu araçlar haric tabiki. Ayrıca kendimle idealı değilim, motorda idealıyım aman yanlış anlaşılmasın![]()
0-65km 7 saniye ise benim Cg 210 bile zorlar Xmax'ıKendine ve motorunuza güvenmeniz çok güzel lakin kusura bakmayın ama 0-65 kimsenin umrunda değil 0-100'de yarışıyor herkes. Bu arada nasıl bi acemilere denk geldiniz ki nette xmax 0-65 yaklaşık 7 saniye gördüm ducati monster de ise bu süre yaklaşık 4-5 saniye :silent: