600RR'la Ankara'dan İstanbul'a

Arkadaşlar selam,

05 Ağustos Salı günü ankara honda efe bayisinden aldıgım 600RR Hannspree ile istanbula geldim. Tabi yeni motor olduğu için 5-6bin devirden yani 90-110 km den yukarı çıkmadım. Yolda reno 9'lar şahinler bile beni geçti :p Allahtan kaskın vizörü aynalı olduğu için suratımın halini göremediler :cherry: Saat 12de yola cıktım, istanbula vardığımda aksam 7 olmustu, bileklerim omzum kollarım belim yani heryerim agrıyooo :cherry: Sıcak tepemde yavas yavas gelmek cok sıkıcıydı ama yinede bu eziyete değdi :cat: Sonucta rodajın yarısıda böylelikle tamamlanmış oldu.

İşte bu da kendisi :cherry:

bikepics-1377142-800.jpg

bikepics-1377147-800.jpg

bikepics-1377177-800.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bikepics ten alıp buraya atacağına kendi motorunun resmini koysana.
kıskanıyor musun:)
korkma bi tur istemiycem..

motorun hayırlı,yolun her zaman açık olsun:)

Güle güle kullan dostum..

Kazasız , mutlu ve adrenalin dolu km. ler ....

Hayırlı uğurlu olsun. Alllah kaza bela göstermesin inş. Ankara'dan almanın sebebi nedir fiyat farkı felan mı vardı. Bu arada kaça kuruş bu makine ?:p

asm

Demek sıfır aldınız hocam.

Hayırlı uğurlu olsun.

Allah kaza bela vermesin.

600RR'ın en hoşuma giden rengi bu.

Hayırlı uğurlu olsun. Alllah kaza bela göstermesin inş. Ankara'dan almanın sebebi nedir fiyat farkı felan mı vardı. Bu arada kaça kuruş bu makine ?:p

Olay şöyle: neredeyse bir aydır bu renk arıyorum, 2.ellere bakıyorum vs. En son bi 2nci el buldum motoru görcem, eleman satmaktan vazgecti vs derken istanbul dısı bayilerede soriyim bari dedim. Ankara Honda Efeyi aradım. "Alo, abi 600rr hannspree varmı?" "evet var." " tamam aldım ben onu hemen ayır." :)

sbh ilk ucakla ankara gidersin ve aynı gün alıp geri dönersin :)

yaklaşık ekstra maliyet: 85 ytl ucak+12 ytl otoban+70 ytl benzin+20ytl yemek su vs.=187 ytl :)

haa bu arada 21bin ytl bayıldım :) + plaka masrafıda cepten.o da 282 ytl tuttu bende battım bakalım nası ödiycem, allah kuvvet versin, aminn :)

Son düzenleme:
Hocam süper yaaa. Sen kalk uçakla ankaraya gidip 21bin ytl tiko sayıp motoru kap gel... Maddi imkan bir yana, gerçekten tam bir sevda hikayesi seninkisi...

Tekrar tebrik ederim. Güle güle kullan...

Hocam süper yaaa. Sen kalk uçakla ankaraya gidip 21bin ytl tiko sayıp motoru kap gel... Maddi imkan bir yana, gerçekten tam bir sevda hikayesi seninkisi...

Tekrar tebrik ederim. Güle güle kullan...

aynen öyle dostum. motorcu olmayan birisine bunu anlatınca; ilk tepkisi "sen manyaksın" oluyor :)

allah kaza göstermesin kimseye..tekrar tşkler..

hayırlı olsun kardeş yeni motorun güle güle binmek nasip olur inşallah

Hayırlı olsun, allah nazardan saklasın. ağız tadıyla binmek nasip etsin

Hayırlı ugurlu olsun. Gule gule kullan. Istediğini elde etmenin verdiği haz hiçbirşeye değişilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar