- Motosikleti
- Honda CBR600RR
- Konu Yazar
Bunun için bazı siteler var ama hangileri güvenilirdir, vergi prosedürleri nasıldır tam bilmiyorum fikif alabilirim belki diye burada paylaştım konuyu. Hem ihtiyacı olanlar faydalanabilir sonrasında. Teşekkürler yorum içinGeçmiş olsun, kelle motorda da risk var; hem berbat durumda bir bloğa denk gelme tehlikesi var, hem de motor numarası ruhsattakinden farklı olacağından es kaza bir kontrolde canınız sıkılabilir, hele ki kelle motor çalıntıysa sorun daha da büyür.
Keşke yurt dışından gerekli parçaları tedarik edebilseniz, o zaman daha uyguna gelecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim bilgi için.En iyi ve en sağlıklı yöntem motorun toplanmasıdır.
-2. El çıkma temiz krank mili
-Silindir çapı kurtarıyorsa segmanlar yenilenir olmuyorsa silindirler 0.25 rektefiyeye gider
-Sıfır yağ pompası
-Sıfır yataklar
-Sıfır eksantrik zamanlama elemanları
-Supaplar ve yayları kurtarıyorsa alıştırılır kurtarmıyorsa değiştirilir
-Sıfır takım conta
Gibi gibi malzemeler ile uzar gider, çıkma krank mili tölerans değerlerinde sıkıntı yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim de tahminim 300 yönünde. Sonuçlanınca yine güncellemeyi paylaşacağım.Uzaktan gelen bir ses en az 350-400 bine patlar diyor ama bilemedim…