600rr mı r6 mı

Herkese selam, bu iki motor arasında kaldım şuan beğendiğim 2 motor var biri bana yakın 30 binde 2010 kazasız değişensiz masrafsız (tabi daha gidip görmedim görücem satıcı kefil oluyor) diğeri 25 binde 2014 model Repsol 600rr o da değişen yok ama boya var hasar kaydı ise 2 parça halinde 40 50k arası birşey ama blok tertemiz dediğine göre üzerinde sıfır lastik var o da motoruna kefil biraz arada kaldım açıkçası kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Siz daha bilirsiniz biri 16, diğeri 14 yaşında.

6-7 ay önceye kadar 2008 Er6F'i 5 sene ve 100k km üstü yürütene kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Bu işler zevk, merak ve bütçe işleri ama sizi tanımıyorken size değer veren bir forum üye arkadaşınız olarak bu tip ekmeği yenmiş makinelerden uzak durmanızdır.

6-7 ay önceye kadar 2008 Er6F'i 5 sene ve 100k km üstü yürütene kadar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Bu işler zevk, merak ve bütçe işleri ama sizi tanımıyorken size değer veren bir forum üye arkadaşınız olarak bu tip ekmeği yenmiş makinelerden uzak durmanızdır.
Açıkçası km ve temiz olmaları biraz heveslendirdi beni tabi denildiği kadar temiz ise özellikle 25 binde bi 600rr bence Honda için düşük km olarak görüyorum yaş olarak evet 12 yaşında olması biraz düşündürüyor contalar keçeler özellikle artık sıkıntı çıkarır ama bilemedim kararsız kaldık açıkçası teşekkür ederim tavsiyelerin içinde

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Açıkçası km ve temiz olmaları biraz heveslendirdi beni tabi denildiği kadar temiz ise özellikle 25 binde bi 600rr bence Honda için düşük km olarak görüyorum yaş olarak evet 12 yaşında olması biraz düşündürüyor contalar keçeler özellikle artık sıkıntı çıkarır ama bilemedim kararsız kaldık açıkçası teşekkür ederim tavsiyelerin içinde
Ekim başında aldığım 250 cc fik fik bir motorla 13.000 km'ye geldim, bence 12 yaşında bir motor haftada bir bakkala gitse 25'i aşar.

Ekim başında aldığım 250 cc fik fik bir motorla 13.000 km'ye geldim, bence 12 yaşında bir motor haftada bir bakkala gitse 25'i aşar.
Katılıyorum o yüzden dediğim gibi bunlar satıcıların iddiaları ve ikiside kefil yani tabiki baktırıp almayı düşünüyorum tabi bu kadar eski modellerde gerçekten bir km verisine ulaşamayız orası ayrı bi sıkıntı

Motosikleti
Ns200 15"
Bu motosikletler için satın aldığınız paranın 3 te 1 i kadar cebinizde tadilat ve onarım için bütçeniz olması lazım, maalesef bu motosikletlerin düzgün bakımlarını yapan usta sayısı 2 elin 10 parmağını geçmez. Satıcıların kefili notere kadardır, noter satışı tamamlandıktan sonra kimseyi bulamazsınız.

Şu şartlar altında Rs660 gibi motosikletleri tercih etmek daha sağlıklı olacaktır.

Bu motosikletler için satın aldığınız paranın 3 te 1 i kadar cebinizde tadilat ve onarım için bütçeniz olması lazım, maalesef bu motosikletlerin düzgün bakımlarını yapan usta sayısı 2 elin 10 parmağını geçmez. Satıcıların kefili notere kadardır, noter satışı tamamlandıktan sonra kimseyi bulamazsınız.

Şu şartlar altında Rs660 gibi motosikletleri tercih etmek daha sağlıklı olacaktır.
Tertemiz bi 660 alabiliyorum ama gerçekten heves insanı başka yerlere yönlendiriyor

İlle de 4 silindir istiyorsanız cbr 650r, safkan racing istiyorsanız rs 660. Baktığınız iki motor da ekmeği yenmiş ve doğru düzgün bakım görmemiş motorlardır büyük ihtimalle. Satıcısı istediği kadar temiz desin motora. Yeni motor yaptıracak bütçeniz yoksa bence hiç bulaşmayın.

O motorlar 25bin km'de ve 30bin km'de değil öncelikle bunu kabullenerek başla bu işe.

Hangisinin motorunu daha kolay yaptırabileceksen, hangisine daha kolay bakabileceksen ona yönel.
Görüntü, ses gibi şeyleri bilmem, ama R6 600R'dan biraz yukarıda bir motosiklet. Safi hangisi daha iyi motor dersen 50 kere R6, ama hangisi alınmalı, işte hangisini kolay yönetebileceksen.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
İkisinin de görüp geçirdiklerini hayal ettikçe kanım donuyor. 😁

uygun fiyata 4 silindir arayışı görüyorum. ancak 40-50k km tecrübe yoksa bu iki motoru da almamanı tavsiye ederim, bunların şakası yok. özellikle ikisinde de abs yok, çok riskli motorlar.
yine de ikisinden birini alıcam diyorsan 600rr daha mantıklı bir seçim olurdu bana göre, r6 ya göre oturuş pozisyonu daha rahat. ayrıca sele altındaki egzoz görüntüsü de çok hoş duruyor. sanki roketin üzerindeymişsin gibi :)

Motosikleti
suzuki gsx 250r 2018
600rr her türlü r6 den iyi, ama bu durum ikisininde yeni motorsiklet ya da benzer kullanımdan geçmişlerse söylenir. 600rr hasar kaydı varsa bence alma. motor hızlı motor, adam bunu çarpar büyük hasar görür ama gider normal hasarlıymış gibi sisteme bir şekilde girmesini sağlar, hem o 40 50k tl eski zamanlarınsa günümüze göre 120k tl bile demek olabilir, hasar kaydının ne yıl olduğu da önemli. Gider bakarsın pek sorunu yok dersin ama içini iyice açıp bakacak da değilsin yani..., hem r6 biraz daha populer, yamaha falan, parça bulması kolay olur diye düşünüyorum. Bazıları var kaza eder ama hemen kaza alanından kaçar kayıt falan olmaz sonra salak saçma yerde motoru güzel gösterir, en büyük önerim motora detaylı bak, sonrası önemsiz.

Motosikleti
Kuba x-boss
Valla ikisi de ayrı güzellik ama işte herkesin dediği gibi masraf açar, ustayla sıkı fıkı ettirir.
Yoksa r6 çığlığı ve o psikopat tasarım tabi ki mükkemmel,çok zengin olsan gerekirse al yanana bozulana kadar sür, ama işte maalesef alayım normal bineyim işine gelmez.

reisim ..er6f sorunlarını halledebildinmi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
reisim ..er6f sorunlarını halledebildinmi.
6 Ay önce İstanbul'dan İzmir'e dönerken öldü motor. Subaplarla piston birbirine girdi, komple içi dağıldı. Yaptırmasına yaptırır ya da kelle motor takardım ama yapılacak olan masraf motorun satış fiyatının çok üzerinde olacağı için yaptırmadım, hurda parasının biraz üzerine sattım.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Benzer mahiyette bir soru başka bir forumda sorulmuş ama soruyu kızlar sormamış. :rolleyes:
metxtha.jpg

İnanmayanlar için kaymaklı dondurma >>

Benzer mahiyette bir soru başka bir forumda sorulmuş ama soruyu kızlar sormamış. :rolleyes:
metxtha.jpg

İnanmayanlar için kaymaklı dondurma >>
Çok güldüm gece gece 😂😂 içimizdeki çift kaşarlı tost aşkı bitmiyor ne yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

uygun fiyata 4 silindir arayışı görüyorum. ancak 40-50k km tecrübe yoksa bu iki motoru da almamanı tavsiye ederim, bunların şakası yok. özellikle ikisinde de abs yok, çok riskli motorlar.
yine de ikisinden birini alıcam diyorsan 600rr daha mantıklı bir seçim olurdu bana göre, r6 ya göre oturuş pozisyonu daha rahat. ayrıca sele altındaki egzoz görüntüsü de çok hoş duruyor. sanki roketin üzerindeymişsin gibi :)
Doğru bir tahmin evet öyle bir arayışım var cbr650r da alabilirim bu paraya ama sağlam racing hevesi var şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlle de 4 silindir istiyorsanız cbr 650r, safkan racing istiyorsanız rs 660. Baktığınız iki motor da ekmeği yenmiş ve doğru düzgün bakım görmemiş motorlardır büyük ihtimalle. Satıcısı istediği kadar temiz desin motora. Yeni motor yaptıracak bütçeniz yoksa bence hiç bulaşmayın.
Çok uzun süre binme düşüncem yok örnek veriyorum 600rr gerçektende o km de ise ki İstanbul’da popüler bi eksper var oraya götürmeyi planlıyorum 25 bin çok düşük geliyor 10k km daha biner satarım düşüncesindeyim tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar