Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bravoooooo:cat: super artıstık hareketler...bu ogrenılebılır bısımıdır acaba??:silent: bence ancak anne karnından ıtıbaren bu işte olan bırı yapabılır gıbıme gelıyor:silent:
Her sey hos guzelde bu video nun bir Turke ait oldugunu kim diyor acaba. Herkez olabilir. Ki zaten mekan Turkiye degil otoparkin isaretlenmesinden belli.
Adamların konusmaları Türk aksağanı gibiydi ondan Türk olabilir dedim. Maksat ülke popülaritesini arttırmak belki başka bi Türk arkadasımız da esinlenip yapabilir ama Gaza Gelmeyelim Aman
cok güzel helal olsun tabii ki ama o son saniyedeki ellerini acıp havaya kaldırması aklıma hemen sener sen ve kemal sunal ın bi filmi geldi vaaaaaaaaayyyy getti süloooo der gibi bu adamda vaaaaay getti motorum dio gibi geldi bana ama naparsın kendi düşen aglamaz
1000RR ın egsozu yanda ama bunun ki koltuğun altında bu 600 RR hem ben olsam 1000 RR öyle yatırmam sağa sola yazık günah gerçi 600 e de yazık ama hayat işte naparsın tuhaff