ben R6 kullanıcısıyım, çokta memnunum . bir kaç değişik 600cc motorum oldu. etrafımda çok sayıda 600cc motoru olan yakın arkadaşlarım var. yamaha ve suzuki aralarında en pahalı gözükeni. honda da fiyat bakımından en istikrarsız olanı. bugün 22.000 ytl olan motor 1 hafta sonra değer kaybedip 20,500ytl olabilir. herkes motor alırken ilk baktıkları internetteki fiyat listesi. sadece liste fiyatına bakmamak gerek. yamaha parça ve servis olarak hondadan çok daha ucuz. yamaha kafa grenajı 200 ytl , honda kafa grenajı 1485 ytl. sigorta primleri çok daha düşük. yamahanın bir yıllık sigortası 2400 ytl, hondanın ki 3600 ytl .sıfır alırken yanında mono kapak veriyor(honda 600 ytl satıyor). daha modern cizgilere sahip.
Herhalde ilk defa 600 lük racing kullanacaksın.
Ekonomik derken benzinden mi ekonomi soruyorsun yoksa aksam parçadanmı.
Race lerde benzinde ekonomi yok. Normalde 100 km de 7 litre benzin yakarlar.
Ucuz motor arıyorsan 20.500 YTL civarında olan 600 RR al, R6 fiyat olarak
daha pahalı 26.500 YTL civarında ama yedek parça servis ücretleri, kasko
sigorta gibi ek ödemen gerekenleri göz önüne al, ondan sonra da zevkine göre
motor seç. Alırsanda eğitim almadan binme çünkü kullanmak için (daha önce
kullanmadıysan) epey bir zaman alışman gerekecektir diye düşünüyorum.
İki tekerin düz bassın.......
engin bu sorulacak soru mu
tabi ki 600 rr
peynir ekmek gibi gidio maşşallah :mrgreen:
elimde siyah ve kırmızısı kaldı, gel götür birini
Arkadaş kullanıslı,hızlı, güçlü ve ekonomık diye bir soru sormuş, herkes kafasına göre birşey yazmış, gayet güzelFakat ben merak ediyorum yazan arkadaşlardan kaç tanesi en azından 1 tane 600'lük motosiklet kullanmış?
Laf ola beri gele...
Parça fiyatı da önemli değil.
Çünkü ucuz parçaya her 3 bin kilometre de bir ihtiyaç duyabilecekken, pahalı parçayla 20-30 bin kilometre yapabiliyorsunuz. Yani aynı fiyata geliyor...
Ennginn Hocam;
Yanlış anlaşılıp üzdüysem Özür Dilerim...
Saygı ve hürmetlerimle....