600 cc'lik hangi racing motorunu tavsiye edersiniz.

Al işte :)
Yaw abicim neden GSXR 600 ondan bahset bize. Hondadan veya kawa dan neyi daha artı durumda da bize bunu öneriyorsun ?

şimdiye kadar 3 yarış motorum oldu hepside SRAD'dı ve nitekim sonuncusuda 07 Srad.Klasik ve Nakedleri saymıyorum.Diğer markaların hepsini kullandım ama Suzuki'nin rahatlığı ve standart eksoz sesi bile bambaşka.Boyuma göre(180 cm) honda altımda ufak kaldı.Ama diğer markaları kullanan arkadaşların görüşlerinede saygı duyarım.Sonuçta kişisel bir tercihdir.İnşallah herkes arzu ettiği motosikletine kavuşur.

şimdiye kadar 3 yarış motorum oldu hepside SRAD'dı ve nitekim sonuncusuda 07 Srad.Klasik ve Nakedleri saymıyorum.Diğer markaların hepsini kullandım ama Suzuki'nin rahatlığı ve standart eksoz sesi bile bambaşka.Boyuma göre(180 cm) honda altımda ufak kaldı.Ama diğer markaları kullanan arkadaşların görüşlerinede saygı duyarım.Sonuçta kişisel bir tercihdir.İnşallah herkes arzu ettiği motosikletine kavuşur.

ya abi r6 felan diyom ama geçen gün fox tv de ben robot diye bi film vardı orada adam motora atladı bir gaz açtı ekzoz sesine hasta kaldım ya.zaten suzukiden iyi eksoz sesi veren marka yok.ducati var ama oda 75 kaat.ama suzuki daha iyi yinede.:queen: ama ben bu suzukinin ön far ı beğenmedim ya.hyosung gibim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kısmetse yaz sonuna doğru Fransa taraflarına gezi yapmayı planlıyoruz. Vize alabilirsek görüşürüz.

Gurbette olmak zordur. Belki bizleri oralarda görünce memleket hasreti giderirsin.

Edy biraz bahsetmişti Hocam.
Ona da cevaben yazmıştım.
Ağustos sonu nasipse ben Türkiye'ye geliyorum.
Daha önce gelebilirseniz iyi olur.

Tabii orada da görüşürüz inşallah.
Çok uzak değiliz.

Evimiz de, Gönlümüzde geniştir.
Buyurun gelin....

1 . sıradan honda cbr 600 rr
2 . sıradan yamaha r 6
3 . sıradan kawasaki zx 6 r
ama paran varsa kıyarsan bınersın dun bırısıyle ankara da cok az sohbet ettım baba dedım kaca aldın yanlıs hatırlamıyorsam 22500 dedı sanırım kawasakı zx 6r kasko yapılmıs 5 kusur para o ne be dedım :queen: 5 kusur benım motor o kadar etmıyor kı dedım :queen: gulduk ya babalar tamam racıng macıng de cok para ya harbı yanı o kadar para baglanmaz bıde olum makınası bunlar :queen:

ya arkadaslar hyosung gt 250 r neyınıze yetmıyor bakyımım:p

veya hyosung gt 650 r :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr600 rr
fiyatı düştüüü
düşünmeye gerek bile yok basacan parayı alıp paşalar gibi binecen

ben R6 kullanıcısıyım, çokta memnunum . bir kaç değişik 600cc motorum oldu. etrafımda çok sayıda 600cc motoru olan yakın arkadaşlarım var. yamaha ve suzuki aralarında en pahalı gözükeni. honda da fiyat bakımından en istikrarsız olanı. bugün 22.000 ytl olan motor 1 hafta sonra değer kaybedip 20,500ytl olabilir. herkes motor alırken ilk baktıkları internetteki fiyat listesi. sadece liste fiyatına bakmamak gerek. yamaha parça ve servis olarak hondadan çok daha ucuz. yamaha kafa grenajı 200 ytl , honda kafa grenajı 1485 ytl. sigorta primleri çok daha düşük. yamahanın bir yıllık sigortası 2400 ytl, hondanın ki 3600 ytl .sıfır alırken yanında mono kapak veriyor(honda 600 ytl satıyor). daha modern cizgilere sahip.

katılıyorum. efemotor bugun ilan vermiş rr600. 19750. ytl fiyat çekmiş http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4176737

katılıyorum. efemotor bugun ilan vermiş rr600. 19750. ytl fiyat çekmiş http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4176737

yuhhhhhhhhhhhh. bukadarda indirim olmaz. 600 hornet'ten daha düşük fiyata geliyorrr:queen:

arkadaşlar kusura bakmayın bunun marka fanatikligi ile ilgisi yok ama 600 cc racingi üstelik 600rr gibi bir motoru bu fiyatı ile bırakıpta başka markalara yönelmek pek bana mantıklı gelmedi. tabi zevkler ve renkler olayı anlıyorum ama diger racingler ile arasındaki fiyat farkına birtanede 2. el cbf 250 alınır.:queen:

yamaha honda farketmez hepsi capon hepsi sağlam.ömrümde r6 ya binmedim.bilmiyorum bişey diyemem ama.seri ve hızlı istiyorsan zx-6r derim sana.ama sağlam olsun dersen honda derim.ama şunuda unutma hız dersen eğer,600rr 636 nın yanından bile geçmiyor.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar