- Konu Yazar
Arkadaşlar Merhaba her zaman merak etmişimdir bir 600cc motor alsam 150 200 çıktım nasıl dururum nasıl durulur o süratlerde 250 270 le ÇOK ÖNEMLİ arkadaşlar gerçekten bilen bir kişi cevaplarsa sevinirim şimdi diceksinizki eğitim al merak etmeyin 600 geçtiğimde eğitim alıcam ve hocaya bu soruyu zaten sorucam ama merak ediyorum o hızda arka freni kullanmadan zaten gazdan elimizi çekiyoruz yavaşlıyo biraz ön frene biraz dokunarakmı yavaşlamak daha güvenlidir yoksa önle arkayı sıksak birşey olurmu sıksak dediysemde cart diye deyil altın elbiseli adamında dediği gibi yavaş yavaş sıkarak limon sıkma tekniği ile
izlemeyen varsada izlesin tavsiye ederim önü %70 arkayı %30 hafifçe yoksa o süratlerde arka frene hiç dokunmamakmı gerekir sadece ön frene biraz dokunsak yavaşlarmı hızlı kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim ben şuanda 150cc motor kullanıyorum 100 ile giderken önce ön hemen arkasına hafifçe arka fren ile duruyorum virajda ise sadece arka freni hafif kullanıyorum yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim doğrusu nedir bunuda öğretirseniz çok sevinirim