6. Sınıf HGS Kartı

Arkadaşlar herkese selamlar,

Forumda bir çok konu var hepsini okudum fakat en güncelini gene sizden alayım istedim, HGS kartını tutturabileceğim bir yer yok, arkadaşların çoğu plakadan okuyor demiş, fakat bir köprü sorunsalı var. İş dolayısı ile hergün 15 Temmuz u kullanmam gerekecek, arkadaşlar köprülerde sadece OGS olduğu için 1. sınıf kesiyor demiş, bu hata düzeltildi mi yada köprüyü kullanan arkadaşlar nasıl bir yol izliyor? Teşekkürler.

Dostum sadece plakadan okuyo hicbir sorun yok bende hergun geciyorum 3.5 tl aliyor istersen hareket sorgulama dan bakabilirsin

Benzer şekilde hergün TEM'den samandıra - çamlıca sonrasında 2. köprü kullanıyorum. Dönüş de aynı.

Ben kartı hiç taşımıyorum, plakadan okuyor, sanırım arada hiç okumadığı da oluyor, ama o benim problemim değil.
Ama geçişleri internetten mutlaka kontrol etmen gerekiyor.
https://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresinden E devlet bilgilerinde giriş yapabilirsin.

Ücreti arada sırada yanlış çekiyor, sağda ne yazdığını kafaya takma, çektiği ücreti kontrol et.
Excele aktarıp filtreleyebilirsin.
Yanlışlık görürsen arayıp bildirmen gerekiyor ama her seferinde 15 dk falan bekletiyor.
O nedenle ben birkaç ayda bir arayıp tüm yanlışları tek seferde bildiriyorum.

Konu ile az da olsa alakalı bir soru sormak istiyorum hazır konu açılmışken ; yeni aldıgım motora HGS almak istiyorum ancak ne PTT , ne de bankalarda kartın olmadıgı söylendi. Ancak kartın bır onemı olmadıgı ıcın sadece plakayı tanımlatıp hgs yaptırsam , kaçak geçiş yapmamış olurum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

hocam çalıştığın bankaları ara ve sor. 6. sınıf hgs varsa iste kapına gelsin. gerisini plaka hallediyor. benim scooterin koltuk altında duruyor hgs kartı lakin okuduğunu sanmıyorum plaka ile okuyor hergün. yanlış geçtiğin ogs kayıtları varsa da siliniyor hgs aldıkdan sonra. fakat bunun bi süresi vardı sanırım.

Konu ile az da olsa alakalı bir soru sormak istiyorum hazır konu açılmışken ; yeni aldıgım motora HGS almak istiyorum ancak ne PTT , ne de bankalarda kartın olmadıgı söylendi. Ancak kartın bır onemı olmadıgı ıcın sadece plakayı tanımlatıp hgs yaptırsam , kaçak geçiş yapmamış olurum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben İş Bankası Balmumcu Şubesi nden aldım, siz de bir sorun isterseniz.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, verdiğiniz linkten geçişleri kontrol edeceğim ben de.

Ben garanti bankası internet şubesinden başvuru yaptım 1 hafta içinde elime ulaştı.

Kartsız abone olamıyorsun. Kartın üzerindeki numara senin aboneliğini tanımlıyor.
O bilgiler sanal ortamda olsa olurdu ama fiziksel olarak karta ya da etikete basılmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar