6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 3 Haziran 2012 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
2025 NC 750X DCT
bugun 6 gıbı boludan geldim tuzlaya komple gezmis kadar oldum oraları baldızı yurttan almaya gıttım arabayla cok sıcak tı

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dogru soylüyorsun mesela sinan abi gelmiyor ggelmesini çok istiyordum ama kısmet

Bendenmi bahsettin bilmiyorum ama, ben 10 kişinin üzerindeki gezilere prensip gereği katılmıyorum kardeşim :)

45 gelemiyorum çok üzgünüm tüm planlarımı bu güne göre yapmıştım ama malesef :(... benm yerimede gezin. kazasız belasız insallah..

öyle olması lazım
zincirlikuyudan hemen sonra olan
hani sağa gidersen etiler düz gidersen maslak yönü tam ortadaki bp istasyonu:wiinkk:

alper tim varsa ben yokum:)

bu güvenlik işinden bu yüzden nefret ettim tiksindim...nöbetteyim..diğer milyonlarca insan bir cumartesi akşamı sakin kafayla yatıp güzel bir pazara merhaba dedi...diyecek..ama ben uyumak zorundayım en azından 13 14 e kadar...işte eyle...kalaba gezilerden oldum olası nefret ettim bu arada...motorunla gaz açamazsın...mıy mıy gitmek zorundasın...düşük hızlarda eziyet veriyor...oraya gidiyon servis geç başlıyor vs ben açım abi hemen siparişim gelecek...ooovv panpa naber diyalektikleri falan çok sıkıcı ya..gangalarla sohbet edemiyoz kalabadan kim kime dum duma...kimseyi tanımayanın ilk geziye katılanın vay haline kendini çok yalnız hisseder...sen mete hanmısın vayy başkan naaaber hesabı hayran kitlemin tekkeye olan saygı ritüelleri artık ilgi budalası oldum desem yeridir..şöhreti taşıyamıyorum artık:)şımarmayıda bilmiyom kuzu gibin köşemde takılıyom..halbuki ben tesislerin salıncağına binip biri ittirsin istiyom romantizm yaşıycam belki yengenizle yoh onuda yapamıyoz 200 kişi içinde...e niye gelem la ben...müridler çok seviyo abi bu ilgiye alakaya ilayık olmadığımı düşünüyorum...:) halis agamın o ekşi suratıda hiç çekilmez valla:) neyse şaka bi yana dediğim gibi uykusuzum oralarda esneyip mıymıylanmamak adına böylesi daha hayırlı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:02 ----------

Dipnot...piyanist irfan şu an çalışmakta fırında ekmek çıkarıyor...yanında acayüp eyüp var...yarasa gibi adamlar valla bu kafayla geziye katılacaklar uyumayacaklarmış..ben yapamam bunu şahsen en az 6 saat uyumam lazım...katılımcı arkadaşlar öndekine fazla yaklaşmasınlar...ani freninin nelere malolabileceğini unutmayın...geçen karamürsel gezisinde bir apaçi varmış mesela..benim olduğum gezide apaçiik yapan adamı uyarmadan döverim sonra tatsızlık çıkar...o yüzden de bu tarz ortamlarda bulunmuyorum bir dengesiz çıkacak tuhaf tuhaf motor sürecek ben duramam dalarım gün mahfolur...dikkatli gidin kazasız belasız dönün...Allah korusun...

Gün geldi catti.. Size kazasiz belasiz bir gün diliyorum...
Hersey gönlünüzce olsun..
Dikkatli olun hepiniz...

arkadaşlar herkezlere bolllca zevkli geziler..motorum olsa inanın gelmek isterdim :(

saygılar..

Motosikleti
bmw f650 cs
Tüm dostlara selam inşallah unutulmaz bir gezi olur
Sağlıklı ğidip gelmeniz dileğiyle iyi yolculuklar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar