öyle olması lazım
zincirlikuyudan hemen sonra olan
hani sağa gidersen etiler düz gidersen maslak yönü tam ortadaki bp istasyonu:wiinkk:
alper tim varsa ben yokum
bu güvenlik işinden bu yüzden nefret ettim tiksindim...nöbetteyim..diğer milyonlarca insan bir cumartesi akşamı sakin kafayla yatıp güzel bir pazara merhaba dedi...diyecek..ama ben uyumak zorundayım en azından 13 14 e kadar...işte eyle...kalaba gezilerden oldum olası nefret ettim bu arada...motorunla gaz açamazsın...mıy mıy gitmek zorundasın...düşük hızlarda eziyet veriyor...oraya gidiyon servis geç başlıyor vs ben açım abi hemen siparişim gelecek...ooovv panpa naber diyalektikleri falan çok sıkıcı ya..gangalarla sohbet edemiyoz kalabadan kim kime dum duma...kimseyi tanımayanın ilk geziye katılanın vay haline kendini çok yalnız hisseder...sen mete hanmısın vayy başkan naaaber hesabı hayran kitlemin tekkeye olan saygı ritüelleri artık ilgi budalası oldum desem yeridir..şöhreti taşıyamıyorum artık

şımarmayıda bilmiyom kuzu gibin köşemde takılıyom..halbuki ben tesislerin salıncağına binip biri ittirsin istiyom romantizm yaşıycam belki yengenizle yoh onuda yapamıyoz 200 kişi içinde...e niye gelem la ben...müridler çok seviyo abi bu ilgiye alakaya ilayık olmadığımı düşünüyorum...

halis agamın o ekşi suratıda hiç çekilmez valla

neyse şaka bi yana dediğim gibi uykusuzum oralarda esneyip mıymıylanmamak adına böylesi daha hayırlı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:02 ----------
Dipnot...piyanist irfan şu an çalışmakta fırında ekmek çıkarıyor...yanında acayüp eyüp var...yarasa gibi adamlar valla bu kafayla geziye katılacaklar uyumayacaklarmış..ben yapamam bunu şahsen en az 6 saat uyumam lazım...katılımcı arkadaşlar öndekine fazla yaklaşmasınlar...ani freninin nelere malolabileceğini unutmayın...geçen karamürsel gezisinde bir apaçi varmış mesela..benim olduğum gezide apaçiik yapan adamı uyarmadan döverim sonra tatsızlık çıkar...o yüzden de bu tarz ortamlarda bulunmuyorum bir dengesiz çıkacak tuhaf tuhaf motor sürecek ben duramam dalarım gün mahfolur...dikkatli gidin kazasız belasız dönün...Allah korusun...