Anadolu yakasından geleceğim ama leventte katılacağım siz değerli mt ailesine ana buluşma yerine kadar o hevesle tek süremem:cherry:
Bu fikri gerçekleştirelim,müthiş olur..Türk bayraklarımızda yanımızda olsun derim.....
Olsada farketmez. Biz tatlısu motorcusu değiliz.işlh 3 haziranda hawa bugünkü gibi yağmurlu olmaz
daha 52 demiyiz yavvv ben 80 i bulmuşuzdur diyordum haydeyin millet valla çok yavaşsınız , arka koltuğu beşleyelim, ön taraflar biraz sıkışın , abiii gel abiii geç merdiven tarafına , geç abi sıkışın biraz ön tarafı dolduralım ,
evvveetttt istanbul yuvacık istanbul yuvacık yolcusu kalmasınnnn ...
:thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
sınavdan bir hafta önce yada 1 hafta sonra olursa daha iyi olacak gibi görünüyor![]()
yağmaz o tarihte yağmur.... ama her sene yağacak denir....
vallaha şunun şurasında ne kaldı hala 70 e ulaşamadık irfanın geziyi geçemiyecez galiba
Hedef_Turan Anadolu yakasından geleceğim ama leventte katılacağım siz değerli mt ailesine ana buluşma yerine kadar o hevesle tek süremem bu yazını anlayamadım zaten bizim gideceğimiz yer anadolu yakasında izmitten ilerde sen avrupaya niye geçiyosun anlamadım
Arkadaşlar bende böle bi geziye katılmak istiyorum ama bir kaç çekindiğim konu var bunları sizinle paylaşmak istedim . 1.cisi motorum mondial 150 mcx bu motorla size ayak uydurabilirmiyim. 2.cisi sitedeki hiç kimseyi tanımıyorum. Böle bi gezide aranızda yanlızlık çekermiyim . Bu konular hakkında cevap verirseniz sevinirim. Bende böle bi geziye katılmak istiyorum.
Arkadaşlar bende böle bi geziye katılmak istiyorum ama bir kaç çekindiğim konu var bunları sizinle paylaşmak istedim . 1.cisi motorum mondial 150 mcx bu motorla size ayak uydurabilirmiyim. 2.cisi sitedeki hiç kimseyi tanımıyorum. Böle bi gezide aranızda yanlızlık çekermiyim . Bu konular hakkında cevap verirseniz sevinirim. Bende böle bi geziye katılmak istiyorum.
Olsada farketmez. Biz tatlısu motorcusu değiliz.Geçen sene yağmur var diye bazı tatlı su motorcular gelmekten vazgeçmişti.
Bu arada anadoludan katılanlar isterlerse 2. bulusma yerıne beraber gıdebılırız. Ben bulgurludan yola çıkacağım. Yakın olan veya ben yalnız gidemem dıyen varsa takılsın peşime.![]()
hamak isterim hamakda sallancam ben:queen:hep alpertim in suçu :cherry: yuvacığa gelince kocaman çınar ağaçlarında sallandırmak lazım :cherry:tabi salıncakta :cherry:
çarşamba akşamı buyrun gelin :cherry:Alper başkan çiğ köfte isteriz......
görürüz sıkma canını:wiinkk:İnsallah listede üc basamakli sayilari goruruz![]()
her türlü geçeriz :cherry::bounce:vallaha şunun şurasında ne kaldı hala 70 e ulaşamadık irfanın geziyi geçemiyecez galiba
motorunun markası modeli önemli değil 90-100 arası gitsin sorun olmaz :cat:Arkadaşlar bende böle bi geziye katılmak istiyorum ama bir kaç çekindiğim konu var bunları sizinle paylaşmak istedim . 1.cisi motorum mondial 150 mcx bu motorla size ayak uydurabilirmiyim. 2.cisi sitedeki hiç kimseyi tanımıyorum. Böle bi gezide aranızda yanlızlık çekermiyim . Bu konular hakkında cevap verirseniz sevinirim. Bende böle bi geziye katılmak istiyorum.