6. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 3 Haziran 2012 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu yakasından geleceğim ama leventte katılacağım siz değerli mt ailesine ana buluşma yerine kadar o hevesle tek süremem:cherry:

işlh 3 haziranda hawa bugünkü gibi yağmurlu olmaz
Olsada farketmez. Biz tatlısu motorcusu değiliz. :) Geçen sene yağmur var diye bazı tatlı su motorcular gelmekten vazgeçmişti. :)

Bu arada anadoludan katılanlar isterlerse 2. bulusma yerıne beraber gıdebılırız. Ben bulgurludan yola çıkacağım. Yakın olan veya ben yalnız gidemem dıyen varsa takılsın peşime. :)

Super Moderator
katılım listesi güncel
1-alper_tim
2-sinner34 +1
3-MBHoro +3
4-serkanADH13
5-tekteker_ramço
6--unnamed-
7-GKN
8-ERROR88 +1
9-babaçi+1
10-mehmet_gemli
11-piyanist_irf+1
12-Uğur Ak
13-jackal_64
14-Siyahatmaca
15-motoseyyah+1
16-Özcan1980+1
17-aparat+1
18-Ahmet N. +2
19-atilla_hakan
20-halis
21-rq7
22-v max
23-engin_deniz
24-pynst_ercan
25-Raphae1 +1
26-körfezli
27-furkanmg
28-sedat_57
29-Arjantinli69
30-Cesim Fatih Sarıgül
31-Fikri Aktaş
32-ortadadogulu
33-ghostcorc
34-delicocuk61
35-TÜPGAZTEAM
36-serkanunal
37-mzcı
38-erdincpolat +1
39-AYHAN ERBAY
40-is_met16
41-Asubayah+2
42-FinalCUT+1
43-Cenk şenver*
44-Speedy2 +1
45-yakari1071
46-halit_bayrak +1
47-carpe diem
48-Aragorn78 +1
49-inzell
50-Zippo's
51-Chronix
52-Undojob
53-Zenon
54-I3luee
55-ceyhun__22
56-ercankarakus
57-XBARACUDAX +1
58-baysalorhun + 1
59-KomutanLogar
60-LP76 +1
61-akın
62-funy Salih
63-crazy wind
64-Hedef_Turan +1
65-Spakender + 3
66-
67-
68-
69-
70-

Kocaeli İl Temsilcisi
daha 52 demiyiz yavvv ben 80 i bulmuşuzdur diyordum haydeyin millet valla çok yavaşsınız , arka koltuğu beşleyelim, ön taraflar biraz sıkışın , abiii gel abiii geç merdiven tarafına , geç abi sıkışın biraz ön tarafı dolduralım ,

evvveetttt istanbul yuvacık istanbul yuvacık yolcusu kalmasınnnn ...

:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------

sınavdan bir hafta önce yada 1 hafta sonra olursa daha iyi olacak gibi görünüyor :)

hep alpertim in suçu :cherry: yuvacığa gelince kocaman çınar ağaçlarında sallandırmak lazım :cherry: :p tabi salıncakta :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

yağmaz o tarihte yağmur.... ama her sene yağacak denir....

yağmura sözüm yok ramço :cherry: geçen gün yağan yağmurda altınova ilçesine yağmurla karışık dolu yağdı dalga geçmiyorum yumruk büyüklüğünde , arkadaşın kartal arabasının resimlerini çekip paylaşacağım abartısız söylüyorum arabanın her tarafı çukur dolu :)

yağmur komaz bize kurban dolu yağmasın :)

yağmura sözüm yok ramço :cherry: geçen gün yağan yağmurda altınova ilçesine yağmurla karışık dolu yağdı dalga geçmiyorum yumruk büyüklüğünde , arkadaşın kartal arabasının resimlerini çekip paylaşacağım abartısız söylüyorum arabanın her tarafı çukur dolu :)

yağmur komaz bize kurban dolu yağmasın :)[/QUOTE]

Kartalsa sorun yok tersten baskı etki tepki meselesi vur düzelir:cherry:

vallaha şunun şurasında ne kaldı hala 70 e ulaşamadık irfanın geziyi geçemiyecez galiba

Hedef_Turan Anadolu yakasından geleceğim ama leventte katılacağım siz değerli mt ailesine ana buluşma yerine kadar o hevesle tek süremem bu yazını anlayamadım zaten bizim gideceğimiz yer anadolu yakasında izmitten ilerde sen avrupaya niye geçiyosun anlamadım

vallaha şunun şurasında ne kaldı hala 70 e ulaşamadık irfanın geziyi geçemiyecez galiba

Hedef_Turan Anadolu yakasından geleceğim ama leventte katılacağım siz değerli mt ailesine ana buluşma yerine kadar o hevesle tek süremem bu yazını anlayamadım zaten bizim gideceğimiz yer anadolu yakasında izmitten ilerde sen avrupaya niye geçiyosun anlamadım

Abim biliyorsun 19 mayıs'da da dayanamadım erkenden çıkmam lazım:queen: Önce karşıya geçicem sonra ordan gelicem neden diye sorma bende bilmiyorum:pr: İstersen beykoz'a gelirim:cherry:

Arkadaşlar bende böle bi geziye katılmak istiyorum ama bir kaç çekindiğim konu var bunları sizinle paylaşmak istedim . 1.cisi motorum mondial 150 mcx bu motorla size ayak uydurabilirmiyim. 2.cisi sitedeki hiç kimseyi tanımıyorum. Böle bi gezide aranızda yanlızlık çekermiyim . Bu konular hakkında cevap verirseniz sevinirim. Bende böle bi geziye katılmak istiyorum.

Arkadaşlar bende böle bi geziye katılmak istiyorum ama bir kaç çekindiğim konu var bunları sizinle paylaşmak istedim . 1.cisi motorum mondial 150 mcx bu motorla size ayak uydurabilirmiyim. 2.cisi sitedeki hiç kimseyi tanımıyorum. Böle bi gezide aranızda yanlızlık çekermiyim . Bu konular hakkında cevap verirseniz sevinirim. Bende böle bi geziye katılmak istiyorum.

Yaşasınnn ,aynı dertten muzdarip bir arkadasa rastladım sonunda :cherry:ben de ,nasip olursa ilk defa katılacağım aranıza ,ama yine de katılmak istiyorum :cherry:, güzel bir sosyal paylaşım olacağı kanaatindeyim ...

Sen gel arkadasim MT ailesine bi girin siz birdahada çıkmak istemezsiniz süper bi camia burası motorunun modeli cc sı farketmez. Biz bir bütünüz
ekleyin arkadaşlar listeye kendinizi 100 ü geçelim artık... :):):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------

Olsada farketmez. Biz tatlısu motorcusu değiliz. :) Geçen sene yağmur var diye bazı tatlı su motorcular gelmekten vazgeçmişti. :)

Bu arada anadoludan katılanlar isterlerse 2. bulusma yerıne beraber gıdebılırız. Ben bulgurludan yola çıkacağım. Yakın olan veya ben yalnız gidemem dıyen varsa takılsın peşime. :)

peşine takılırım. bulgurlu shell de buluşalım mı 9 gibi. yakın oturuyorum. tabii 1000 cc. yok dersen halden anlarız :) 125 liğimle zorlarsam 110 basarım ancak :)

Super Moderator
hep alpertim in suçu :cherry: yuvacığa gelince kocaman çınar ağaçlarında sallandırmak lazım :cherry: :p tabi salıncakta :cherry:
hamak isterim hamakda sallancam ben:queen:
Alper başkan çiğ köfte isteriz......
çarşamba akşamı buyrun gelin :cherry:
İnsallah listede üc basamakli sayilari goruruz ;)
görürüz sıkma canını:wiinkk:
her türlü geçeriz :cherry::bounce:
motorunun markası modeli önemli değil 90-100 arası gitsin sorun olmaz :cat:
bir çok kişiyle tanışacağın içinde isimleri ve nickleri aklında tutmaya hazırlansan iyi olur :wiinkk:
ayrıca beni tanısan yeter :p:queen:

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . İnşallah bi aksilik olmaz ise bende gelmeye karar verdim. Artçı ile gelmeyi düşünmüyorum. Yorucu olur düşüncesindeyim kendimi yanlız daha rahat ve özgür hissediyorum . Hıza gelince 120 çok rahat yapıyor motorum 163 cclik olduğu için ama daha rodajını tam manasıyla tamamlamadı çok ta sıkıştırmak istemiyorum. Motorum daha 3500 km de . Ümraniyeden katılcam geziye buluşma noktasına birlikte gidebileceğim kişiler olursa katılırım onlara

Ben çerkezköyden gelicem buralardan gelecek arkadaşlar varsa beraber gitmek isterim yardımcı olursanız sevinirim zaten istanbulunda yabancısıyım kendimi gelmek için zorlanacakmışım gibi hissediyorum inşallah bi aksilik olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar