6 bin tl civarı scooter tavsiyesi

kardeş güzel bilgilendirme için teşekkürler,pcx çekişi zayıf olduğu için vazgeçtik gibi
yayla yolu rampalarda da çekişi iyi olması,iki kişi de taşıyabilmesi lazım.
oflu61,cbr mutlaka güzel makinadır yalnız arkadaşımın düşüneceği bir tarz değil.

Çekişi zayıf mı? Valla bana hiç öyle gelmemişti şahsen..
Bizim oradaki edirne bayırı denen rampa virajı 70-80 le dönerdim rahat rahat.. Pek gazdan da düşmezdi.
Gerçi sizin bileceğiniz iş. Karar verdiyseniz benim b şey söylemem bi şey ifade etmez bilirim kendimden.. :)
Ama yine de bi sorunuz falan olursa seve seve cevap veririm.

kardeş güzel bilgilendirme için teşekkürler,pcx çekişi zayıf olduğu için vazgeçtik gibi
yayla yolu rampalarda da çekişi iyi olması,iki kişi de taşıyabilmesi lazım.
oflu61,cbr mutlaka güzel makinadır yalnız arkadaşımın düşüneceği bir tarz değil.
Mehmet hocam, açıkçası Pcx in gücü nasıldır bilmiyorum, artçı için biraz sorunlu olduğunu biliyorum. Tasarım olarak diyecek bişey yok tabi ki.
Fakat diyeceğim Ps 150i çok rahat bayılmadan yayla yolunu çıkar, iki kişi ile de zorlanmaz. Benim tavsiyem Ps 150i olacak.

PS150 gayet güzel motor hacmine oranla güçlü ,enjeksiyonlu, italya montajlı kalite kokan bir scooter ama Fazla arada kalıyor.

Büyük desen değil, küçük desen değil

güzel desen değil, çirkin desen değil

pahalı desen değil, ucuz desen değil

Anlamayan 4 binlira falan sanır, 5.5 tan aşağı ikinci eli bile yok nerdesyse. Biz Türklere pek gelmez. Ya ucuz mal severiz yada büyük ortamız yok.

X-City 250 güzelde oda 6'ya gelmez

iş çorbaya döndü arkadaşlar,bu kadar değişik yorumdan sonra.:silent:
kaça ney alınır,o para ona mı, buna mı verilir,verilmez mi.......:queen:
işin şakası bir tarafa daha zamanımız var,yapılan yorumları değerlendirip
bir karar vereceğiz tabi ki en sonun da.
tavsiyeleri almaya devam edelim,en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar