- Konu Yazar
Arkadaşlar motorsiklet değil ama ustaların olduğu bir site olduğundan konuyu açıyorum.
6.hp dıştan takma 4 zamanlı İtalyan Selva marka 2006 model bir deniz motorum var. İkinci el aldım.
Karbüratatörü yeni temizlettim. Boşta gazı yiyor. Viteste gazı verince önce stop edecek gibi oluyor sonra biraz gaz yemeye başlıyor. Ama 6 beygir gibi değilde 3 beygir gibi bir güç ve hız üretiyor. Seside ona göre az tabi.
Bugün yolda giderken sinirden CİGLEYİ BİR ÇEKEYİM DEDİM.
l: Şaşırıtıcı şekilde cigle açıkken motor birden gaz yemeye başladı. Sesi arttı. Hızı%25 artı. neredeysenormal gibi çalıştı. 6 beygir gibi olmasa da 5 beygir motor gibi gitmeye başladı. Cİgle açık giderken stop eder diye beklerken 25 dakika boyunca böyle gittim birşey olmadı.
İhtimaller hakkında bilgi verirseniz sevinirim?
Bir de marine motorcular bu işlerden fazla anlamıyorlar. Servisten yeni çıkmıştı halbuki. İstanbul Anadolu yakasında vakti olan ilgilenecek bir motorcu ustası biliyorsanız özelden ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
6.hp dıştan takma 4 zamanlı İtalyan Selva marka 2006 model bir deniz motorum var. İkinci el aldım.
Karbüratatörü yeni temizlettim. Boşta gazı yiyor. Viteste gazı verince önce stop edecek gibi oluyor sonra biraz gaz yemeye başlıyor. Ama 6 beygir gibi değilde 3 beygir gibi bir güç ve hız üretiyor. Seside ona göre az tabi.
Bugün yolda giderken sinirden CİGLEYİ BİR ÇEKEYİM DEDİM.
İhtimaller hakkında bilgi verirseniz sevinirim?
Bir de marine motorcular bu işlerden fazla anlamıyorlar. Servisten yeni çıkmıştı halbuki. İstanbul Anadolu yakasında vakti olan ilgilenecek bir motorcu ustası biliyorsanız özelden ulaşabilirsiniz.
Saygılar.