- Konu Yazar
Selam arkadaşlar,
Motosiklete 8. veya 9. ayda ktm rc200 ile başladım ama ilk defa motosiklete bindiğim için sanırım oturuş pozisyonuna alışamadım bileklerim çok ağrıdığı için değiştirmek zorunda kaldım toplam 1,5 ay kullandım 5000km yol yaptım devamlı kullandım
. Daha sonra 0 duke 250 aldım görüntüsü özellikleri baya güzeldi bide ktm yi çok sevdim 19.000tl ye aldım 18.500 e sattım yaklaşık 2 ay sonra 3000km yol yaptım onunlada bana hız yetersiz geldi nedense hafif yokuş yukarı 110 yapmıyordu bide ayaklar çok titriyordu acayipti bu sıralar aklımda hep rc vardı nasıl sattım diye çok zevkliydi :queen: 2017 ARALIK ayında r25 aldım daha 1000km de lastikli 18 e aldım şuan 4000km oldu satışa çıkardım. 18.500e vericem ilk defa zarar etmiyorum :cherry: Ufak bir kaza yaptım freni kitlendi düştüm. İlk bindiğimde müthiş geliyordu ama daha sonra o kadar iyi gelmedi nedense hız olarak müthiş 250 likler içinde tek sanırım. Ama yakıtı çok fazla geldi bide frenler acayip kötü geldi ktm nin frenlerine göre konuşuyorum.
Şimdi r25den hız olarak çok aşağı olmayan absli motosiklet bakıyorum.
Aklımda 18.500tl ye cf moto 400nk
17.500tl ye dominar 400 var sizce hangisinin sıfırını almalıyım. İkiside zamlandı ben eski fiyattan alıcam. Çinli motosiklet beni korkutuyor açıkcası sorunu çıkar motosiklet yatar parça bekler daha sonra firma arkasında durmaz beni uğraştırır diye bide arka selesi çok küçük.
Motosiklete 8. veya 9. ayda ktm rc200 ile başladım ama ilk defa motosiklete bindiğim için sanırım oturuş pozisyonuna alışamadım bileklerim çok ağrıdığı için değiştirmek zorunda kaldım toplam 1,5 ay kullandım 5000km yol yaptım devamlı kullandım
Şimdi r25den hız olarak çok aşağı olmayan absli motosiklet bakıyorum.
Aklımda 18.500tl ye cf moto 400nk
17.500tl ye dominar 400 var sizce hangisinin sıfırını almalıyım. İkiside zamlandı ben eski fiyattan alıcam. Çinli motosiklet beni korkutuyor açıkcası sorunu çıkar motosiklet yatar parça bekler daha sonra firma arkasında durmaz beni uğraştırır diye bide arka selesi çok küçük.