5664’ den gelen yanlış model sorunu.

Arkadaşlar merhaba. 5664 e 2. el alacağım R25 şasi ve plaka numarasını attığımda yamaha ybr 125 markalı aracın hasar kaydı yoktur diyor. Araç R25, fakat ybr 125 olarak mesaj geliyor. Sorun nedir? Neden kaynaklanır? Çözüm nedir?

İlk tescil yapılırken,fatura üzerinden sigorta esnasında,zeyilnamede Ybr125 olarak girilmiş ve bu şekilde devam etmiş olabilir.

İlk motorum 100lük mondialdi,sigorta zeylinde 125Kt yazıyordu.

Hiç sorun yaşadınız mı? Muayene vs.

Tesekkur ederim

@levend84

Hiç sorun yaşadınız mı? Muayene vs.

Tesekkur ederim

Rica ederim.

Şasi ve Motor numarası tutuyorsa bir sorun olmayacaktır..

Lakin gel gelelim asıl mevzuya,bir kaza vb.durumda eksper olayı işin içine girdiğinde nasıl bir süreç işler burası soru işareti..

R25 ile Ybr 125 arasında neredeyse 3 katı değer söz konusu.

Motoru satın alacaksan,sigorta esnasında düzelttirebilirsin.

Son düzenleme:
Aynen benim pcx 150 ikinci yıl sigortasını arkadaş yaptı bu ne lan dedim mondial 150 bilmemne yazmışsın. Abi honda seçince fazla çıkıyor dedi. Saçma geldi bana sonuçta sigorta karşı tarafı ödüyor.Hatta ilk sigortasında 0 km almıştım Honda bayi yaptırmıştı sigortayı onlarda motoran yazmış, hiç dikkat etmemiştim. Böyle bir şey olmuş olabilir.
Kaza sırasında sana sıkıntı olacağını sanmam. Kusur oranına göre hasarını karşı tarafın sigortası ödeyeceği veya tüm kusur sende ise zaten cebinden yaptırırsın. Muayene de de sıkıntı olmaz senin sigortanı incelemezler polis bile incelemez var mı var. Ama satın alırsan, sigorta yaptırırken düzelttirmende fayda var şu anda fiyatlar aşağı yukarı aynı.

Son düzenleme:
Rakam önemli değil, önemli olan usulüne uygun olması. Sigorta yaptırırken düzeltebiliyor olmam güzel.

Cevabınız için tesekkur ederim.

@moonspell07

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar