- Konu Yazar
50 binde r25 mi yoksa sıfır cf mi diye düşünüyorum çok arada kaldım, hasar kayıtsız kazasız 17 model r25 alınır mı ne dersiniz
150 diyor, 135 140a çözülür gibi125 bin tl ye veriyorsa al
Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyımYağ pompası, su pompası keçeleri, egzantrik zinciri, debriyaj takımı, şimler ve yataklar. Bu saydığım parçalar özellikle yataklar ve yağ pompası fazla zorlanmış bir motosikletse servis limitlerine gelmiş olma ihtimalleri yüksektir. Her dışı temiz gördüğünüz arabaların veya motosikletlerin motorları sandığınızdan çok daha yorulmuş oluyor...
Hocam asıl uzak durulması gereken motorlar onlar oluyor zira hatasız denilen r25’ler tamam kazaya karışmamış oluyor ama blokta herhangi bir sorun olup maddiyat kısmı giderilemeyince piyasa fiyatının altına ustaya bırakılmış olma ihtimali de var o tarz bir durumsa eğer.Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyım
O, bu ve şu yapıldı demek maalesef bir şey ifade etmiyor, yapılsa bir dert yapılmasa bir dert. Yaptıysa kim yaptı? İyi yaptı mı? Gibi bir sürü kafamda dönmeye başlıyor. Eğer yaptırdığı şeylere karşı bir servis formu varsa kabül edilebilir. Japon harikası bir motosiklet olsada 7 yaşında bir motosiklet istenmeyen yerlerden yağ kaçağı veya başka problem açmaya meyilli olabilir.Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyım
10 senelik bir hayat kadınıyla evlenir misin? cevabın evetse r25 i alabilirsin![]()
Nedir bu r25'lerin çektiği10 senelik hayat kadını 8 yıllık r25'den daha az zorlanmıştır![]()
Nedir bu r25'lerin çektiği![]()
Bundan Çanakkale'de var. Gerçekten üzerinden az geçilmiş. Sıfır ayarında.ilk sahibinden, üzerinden az geçilmiş köprü.
![]()
Bir senelik veya altı aylık ise evlenebilir mi?10 senelik bir hayat kadınıyla evlenir misin?![]()
tecrübesinden yararlanabilir10 senelik bir hayat kadınıyla evlenir misin? cevabın evetse r25 i alabilirsin![]()