50binde r25?

50 binde r25 mi yoksa sıfır cf mi diye düşünüyorum çok arada kaldım, hasar kayıtsız kazasız 17 model r25 alınır mı ne dersiniz

Motosikleti
D400
Alınmaz.

En yakın tanıdıgın olsa bile alınmaz =) suyu cıkmıştır onun.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
para verseler almam ama 2019 ve sonrası olsaydı belki derdim

Motosikleti
Ns200 15"
Yağ pompası, su pompası keçeleri, egzantrik zinciri, debriyaj takımı, şimler ve yataklar. Bu saydığım parçalar özellikle yataklar ve yağ pompası fazla zorlanmış bir motosikletse servis limitlerine gelmiş olma ihtimalleri yüksektir. Her dışı temiz gördüğünüz arabaların veya motosikletlerin motorları sandığınızdan çok daha yorulmuş oluyor...

Yağ pompası, su pompası keçeleri, egzantrik zinciri, debriyaj takımı, şimler ve yataklar. Bu saydığım parçalar özellikle yataklar ve yağ pompası fazla zorlanmış bir motosikletse servis limitlerine gelmiş olma ihtimalleri yüksektir. Her dışı temiz gördüğünüz arabaların veya motosikletlerin motorları sandığınızdan çok daha yorulmuş oluyor...
Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyım

cf pek tavsiye etmem parçası yamaha'dan pahalı.
cbr250 de fena sayılmaz, değerlendirebilirsin.
yarış motoru alacaksan eğer olabilecek/çıkabilecek her sorununa kafanda olur/hallederiz vb. vererek almalısın. kazasız belasız.

Almayı düşündüğüm kişi sürekli motorumu bakıma vs götürdüğüm ustamın şahsi motoru, o yüzden bakımlarında sorun oldugunu düşünmüyorum ama yinede baktırmam gereken şeyler dikkat etmem gerekenler nedir, veya direkt uzak mı durmalıyım
Hocam asıl uzak durulması gereken motorlar onlar oluyor zira hatasız denilen r25’ler tamam kazaya karışmamış oluyor ama blokta herhangi bir sorun olup maddiyat kısmı giderilemeyince piyasa fiyatının altına ustaya bırakılmış olma ihtimali de var o tarz bir durumsa eğer.
İlk sahibi ustaysa alınır mı, bence yine alınmaz ama düşündürür.
Bakımlarında falan sorun olmayabilir ama 50bin km binilmiş r25’in ne çıkaracağını bilemezsiniz. Daha önce kapak açılıp rektefiye görmüş mü, gördükten sonra ne kadar kullanılmış vb. durumları kesin olarak bilme ihtimalim var diyorsanız orası size kalır.
50bin km’ye kadar hiç rektefiye görmemiş deniyorsa bence net olarak almayı aklınızdan dahi geçirmeyin, patlamaya hazır bomba gibi olur. Kesin sorun çıkarır ama nerede çıkarır bilemezsiniz.
Ustanın, yani kullanıcısının demesine göre de ne motosiklet ne araba hiç bir şey almayın. Herkesin malı kıymetlidir bilirsiniz. İyi bildiğiniz başka yere gösterin ve ekspertize mutlaka sokun. Başka yere ve/veya ekspertize götürmek istediğinizi söyleyince “ya kardeşim ben zaten ustayım anlıyorum motordan, o kadar zamandır motorunu bana getiriyorsun hiç yalan yanlış işimi gördün mü” gibi söylemler ortaya çıkıyorsa yine almayı düşünmeyin. Mal kendisine aitken över, “ben zaten ustayım sorun çıkarsa getir yaparız hallederiz” falan der aman diyim noterden satış gerçekleştirdikten ticaret bittikten sonra sizinle işi de bitmiş olur.
O yüzden almak niyetindeyseniz kendisine motoru başka yerde ekspertiz yaptırmak istediğinizi mutlaka söyleyin, kabul etmezse kendi motorunuzu tekrar dükkanının önünden dahi geçirmeyin.

Motosikleti
Ns200 15"
O, bu ve şu yapıldı demek maalesef bir şey ifade etmiyor, yapılsa bir dert yapılmasa bir dert. Yaptıysa kim yaptı? İyi yaptı mı? Gibi bir sürü kafamda dönmeye başlıyor. Eğer yaptırdığı şeylere karşı bir servis formu varsa kabül edilebilir. Japon harikası bir motosiklet olsada 7 yaşında bir motosiklet istenmeyen yerlerden yağ kaçağı veya başka problem açmaya meyilli olabilir.

ilk sahibinden, üzerinden az geçilmiş köprü.
images

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha r25 e bebek muamelesi yapan,Üstünde fıtı fıtı gezen görülmemişken bu soruyu sorman ilginç...
Satanın da ismi HAKAN sa ,50000 de ciğerini sökmüştür onun... :)
Ha dalakla idare ederim dersen Ok.... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar