bu cin motorların cigerleri cok saglam gerisini bosverin...
zorlamadığın müddetçe dayanır sen hiç meraketme hatta daha fazlasını bile yapar benim cup sorun çıkarmadıysa seninkisi hayli hayli gider bu arada bizim oralara geliyosunuz sewindim hayırlı yolculuk..
turuncu motorun ne markaydı merakettim6000 km'deyim bi sürü abuk subuk arıza yaşadım...
karbüratör hava ayarınının inanılmaz önemli olduğunu söyleyebilirim... motorumun performansı inanılmaz arttı ve vibrasyon çok azaldı... aklınızda olsunn..
yuh be bu kadarda sallanmaz benim bi arkadaşda zealsun var mondialden kötü 14000 km de motorun her yeri oynuyor ama senin dediğin gibi egzos falanda deişmedi hem bu arkadaşda(zealsunun sahibi) çok deli kullanıyor bu kadar hasar olduysa bile mutlaka sende bişey wardır kullanan da ne bu hemen hertarafı dökülcek bisikletmi yapma yawne 20,000km 'si abi??
benim mondial 151RS 9500 km'de (kesin gösterge de bozuktur, çok gösteriyordur ya neyse)... ama:
- karbüratörünü değiştirmek zorunda kaldım
- egzostu olduğu gibi değişti
- kayışı koptu, onu da değiştik
- her bakıma gittiğimde usta bi dolu parçayı yeniledi...
- iki kere yolda kaldım, hatırlamak istemediğim saatler yaşadım.
- aynaları, sinyalleri vs. hiç anlatmayacağım.
herşeye rağmen makul fiyatlarıyla bize motosiklet zevki tattıran bu aletlere kızmak içimden gelmiyor. ilk göz ağrım, bakım dışı servise kaç kere gittiğimi bilemesem de bu motoru yine de seviyorum....
garip, biliyorum.!:..
slm arkadaşlar forumun tamamını okumadım.ben keeway arn 125 kullanıcısıyım.motorum şu an 8000 km de.şu ana kadarki bakımlarını hiç aksatmadım.ve hiç arıza çıkarmadı. arıza çıkarmadı derken kullanıcı hataları hariçilk 20 kmde motordan düştüm ve motor yaklaşık 25-30 m sürüklendi bende sürüklendim tabiki motorda hiç birşey yoktu ve bindim gittim acile
ayrıca marş motoru değişti onun sebebide kavgalı olduğum servis sabotaj yaptı oda anlaşıldı ve garantiden değişti zaten. bunların dışında hiç sorun yaşamadım inşallah dahada gider.