Teşekkür ederim bakayım![]()
HJC C70N KASK MAT SİYAH HJC HJC KAPALI KASKLAR
HJC C70N KASK MAT SİYAH HJC HJC KAPALI KASKLAR HJC C70N KASK C70N, kolay kayan manuel kol mekanizmasına sahip ve dahili bir güneş vizörüne sahiptir. Gelişmiş kompozit polikarbonat kabuk, gelişmiş CAD teknolojisi sayesinde üstün uyum ve konfora sahip hafif bir kask sunar.\ACS\ Gelişmiş Kanallama Hawww.drdmotorbikes.com
Bir kaç konuda daha atmıştım. Daha uygundu fiyatı ama normale dönmüş. Bence hala iyi. Sharp 5 yıldız. Diğer markalardansa HJC tercih ederim. Algı olarak benim için daha güvenilir, daha kaliteli bir marka.
![]()
HJC C70N KASK MAT SİYAH HJC HJC KAPALI KASKLAR HJC C70N KASK C70N, kolay kayan manuel kol mekanizmasına sahip ve dahili bir güneş vizörüne sahiptir. Gelişmiş kompozit polikarbonat kabuk, gelişmiş CAD teknolojisi sayesinde üstün uyum ve konfora sahip hafif bir kask sunar.\ACS\ Gelişmiş Kanallama Hawww.drdmotorbikes.com
Bir kaç konuda daha atmıştım. Daha uygundu fiyatı ama normale dönmüş. Bence hala iyi. Sharp 5 yıldız. Diğer markalardansa HJC tercih ederim. Algı olarak benim için daha güvenilir, daha kaliteli bir marka.
C70’in var da sanırım C70N’in Sharp testi yok nereden bakmalıyım![]()
Kulak kısmına takılıyor yazmış biri trendyolda yoksa bu daha kaliteli gibi geldi bana daben bunu alcaktım ancak inkerkom boşaltması yok ondan vazgeçtm
Yani güvenli diyebilir miyiz yoksa tarih ve test versiyonuz güncel değil diye emin olmamalı mıyımBu arada şimdi tarihine baktım, not düşmek gerekir. Test 2019'da 22.05 standartlarına göre yapılmış Sharp'ta. Snell'de testini bulamadım.
Teşekkür ediyorum,kask diğerlerinden daha güvenli geldi.Tamamen inceleyip değerlendireceğimBir önceki sertifikaya göre 5 yıldızla oldukça güvenliymiş. 22.06 sertifikasınıda almış.
22.06'yı geçebilmesi için sallıyorum 200km hızla vizöre çelik bilye fırlatıyorlar ve içeri girmemesi gerekiyor vb. 22.05'te 6 noktadan test yapılıyorken 22.06'da 10 ya da 12 noktaya çıktı darbe noktası.
Buradan yönetmelik nasıl değişti görebiliriz. https://billyscrashhelmets.co.uk/a-guide-to-ece-22-06-approval-of-motorcycle-helmets-and-visors/
Burada söylediğine göre Sharp testlerinin standartlarını referans almışlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
22.06 testini bilmiyoruz. Değişen yönetmelikle sharp'ta kendini güncelleyip daha yüksek seviyede bir güvenlik testine geçmiş olabilir. Bu teste göre eskisinden daha düşük bir puan alabilir. Ancak bu güvensiz demek değildir. Hiç testi olmayan bir dünya kask var. Sefer tasından hallice kafaya takıp geziyor millet. Tabii ki kıstasımız milletin ne taktığı değil. Maksimum güvenlik.
22.06 için yenilik, vizörlerin nüfuz etmeye karşı dayanıklı olduğundan emin olmak için darbe testidir. Bu testte, 6 mm'lik bir çelik bilye vizöre 80 m/s veya 180 mil hızla ateşlenir. Bilyenin vizörden geçmesini engellemeli ve vizör kırılırsa parçalara ayrılmamalıdır.
Testlerden biri buymuş, üstteki mesaja ilave olsun.
Özelden yazdım bakma şansın oldu muben bunu alcaktım ancak inkerkom boşaltması yok ondan vazgeçtm
Mt Thunder 4 aldım sevemedim güzel kasktı ama bana hitap etmiyordu kalite ve yapı olarak iade edip Hjc i71 aldım o daha kaliteli vizör ve güneş gözlüğü olarak ve benim için daha uygun bi model severek kullanıyorum.Almak isteyenlere de öneririm 8-9₺ bandında alabilirsiniz kalıpları tam kalıp bilginize.Agv K1s’e o parayı boşa vermeyin K5’dan başlıyor bence Agv.(Bence),onun yerine Suomy Track 1 alabilirsiniz 13₺ bandına.Ek olarak HJC’ye yönlendirdiğiniz için teşekkür ediyorumBir önceki sertifikaya göre 5 yıldızla oldukça güvenliymiş. 22.06 sertifikasınıda almış.
22.06'yı geçebilmesi için sallıyorum 200km hızla vizöre çelik bilye fırlatıyorlar ve içeri girmemesi gerekiyor vb. 22.05'te 6 noktadan test yapılıyorken 22.06'da 10 ya da 12 noktaya çıktı darbe noktası.
Buradan yönetmelik nasıl değişti görebiliriz. https://billyscrashhelmets.co.uk/a-guide-to-ece-22-06-approval-of-motorcycle-helmets-and-visors/
Burada söylediğine göre Sharp testlerinin standartlarını referans almışlar.
22.06 testini bilmiyoruz. Değişen yönetmelikle sharp'ta kendini güncelleyip daha yüksek seviyede bir güvenlik testine geçmiş olabilir. Bu teste göre eskisinden daha düşük bir puan alabilir. Ancak bu güvensiz demek değildir. Hiç testi olmayan bir dünya kask var. Sefer tasından hallice kafaya takıp geziyor millet. Tabii ki kıstasımız milletin ne taktığı değil. Maksimum güvenlik.
22.06 için yenilik, vizörlerin nüfuz etmeye karşı dayanıklı olduğundan emin olmak için darbe testidir. Bu testte, 6 mm'lik bir çelik bilye vizöre 80 m/s veya 180 mil hızla ateşlenir. Bilyenin vizörden geçmesini engellemeli ve vizör kırılırsa parçalara ayrılmamalıdır.
Testlerden biri buymuş, üstteki mesaja ilave olsun.