5000-6000 tl cruiser tavsiye

valla tarafsız olamıyorum...al bir virago gitsin... :) ayrıca 150000km bineni var...arka silindir soğumuyormuş inanmam...japonun düşünemediğini biz mi düşünüyoruz...her türlü araç milyonlara varan kilometrelerde 4 mevsim kullanılarak piyasaya çıkıyor...ben dahil kimsede malına kötü demez...al ustanı gidip bakın...kanın hangisine kaynarsa al gitsin...ben cruiser almam diyordum,gördüm yamulup kaldım :) ama yüksek cc güzeldir derlerdi kızardım...çok yakar ,parçası pahalıdır boşverin derdim ama alışınca Allah inşallah 500'ün altına bindirmez tekrardan diye dua ediyorum şimdi...

kaza yapmazsan parça sıkıntısı yok...diğer türlü her markada olabiliyor sıkıntı....

Dostum ekim ayinda aldigim en500 le bu zamana kadar toplam 4500 km yol yaptim bir kere bile yolda kalmadim , en500 harika makinedir tavsiye ederim .

zaten ben konunun başında belirttiğim gibi gv250 yi bi sene kullandım para gerekiyordum sattım. motor durduğu anda boşa atmak ölüm oluyor o ayarlanıyo felen dediler bi motorcuya gittim azalttık dedi ama yine boşa durduğu yerde girmiyo bi ybr gibi geçse vitesleri muhteşem olacak :) ben motor başından inmiyom zaten yine en mantıklısı gv 250 bari eski motorlarla uğraşmamış olurum. gaz da arasıra kesiiyo ama ona alışmıştım :) bi viragoya göre bile kalıplı. çin cruiserlarına bindiğim anda bile benim motorun o güvenirliliğini arıyordum. acaba bi honda,suzuki,yamaha cruiserını sürmüş olanlar gv250 ye bindiklerinde arada dağlar kadar fark oluyor mu? bunu hiç yaşamadım yani hiç süremedim bi japon cruiser....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar