5000-6000 tl cruiser tavsiye

merhaba arkadaşlar bu fiyatlara alınabilecek aklımda birkaç cruiser var.
1-hyosung gv250 daha önce gv 250lim vardı 1 sene kullandım. vites geçişlerinden memnun değildim bunun dışında yolda bırakmıyacak bi motorsiklet. 250cc lerin içinde en güçlü cruiser olduğuna eminim bir de venox var ama tipi hoşuma gitmiyor.

2-yamaha virago 535 v siilindir olması görüntüsü açısından güzel duruyor.
xvs 250 drangstar bu fiyatlara pek yok ama gv ye göre gücü az sanırım fakat görüntüsü muhteşem.

3-suzuki ls650 tek silindir olması düşündürüyor bunda alınan tat gv250 de alınmaz mı?
marauder800 fiyatları biraz yüksek sanırım.

4-honda vt600 shadow bu da 7000 den başlıyor

5-kawasaki en 500 bu paralara alınabilecek en mantıklı cruiser sanırım fakat silindirlerin v olmaması düşündürüyor.

benda virago 535 var...çok fena kaçıyor...az da yakıyor...20 liralık benzinle rahat şehiriçi 100km yapıyor...44hp , 48 nm , şaft çekiş daha ne olsun.... ama 5-6000 lik virago seni çok uğraştırır...8000 falan gözden çıkarmalısın...değer mi,değer...

Sahibinden de bayandan,doktordan hatta itfaiyeciden görünce bende yazdım:) Kredi kolay yolla tc kimlik numaranı bakayım siciline :)

iyi o zaman benimkide satılık...

2001 model yamaha virago 535...20850km...lastiklerine kadar orijinal...givi öncam,motor koruma demiri,ayak uzatma aparatı,sissy bar,arka çanta,orijinal anahtar takımı,yeni iç dış ön arka lastikler...motor 8 temmuzdan sonra muğla merkezdedir...8500TL...

not:sahibinden de ilan yoktur....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim sicil fena durumda. Uçan kuşa borcum var :) Vermezler bana..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kullanım alanı çoğunlukla şehir içi ise hiç düşünmeden EN500.V motor olmaması avantaj.V motorların arka silindiri aşırı ısınır ve aksilik yapar.EN500 ün bence tek kusuru selenin artçı için uzun yolda dar olması nedeniyle rahat olmaması.

cvp larınız için tşk ederim...
5 6000 lik virago uğraştırırsa üzerine eklemek lazım ama 8 bin de viragoya verilir mi shadow varken?

hiç uğraşmazsın keyif alırsın...anahtar teslim olur....bu paraya bulacağın shadowda serisinin en bakımsızı olur oda uğraştırır...shadow için 10 ve üzeri derim...aslında işin özü iyi mal iyi para...bunun haricindekiler çok uğraştırır ve seni maddi manevi yıpratır...

gv 650 yi biliyorum, çizgileri de çok güzel ve herelde 650 liklerin içinde en kalıplısı ama şehiriçinde de bunu kullanmak zulum olabilir :) bi viragoya gv250 ye göre :)

al bir virago...bence şehiriçinde bisiklet gibi....şehiriçi 5 litreyi geçmiyor bende...daha ne...

mutlaka paranı arttır...yoksa motordan soğursun...gerekirse bu yaz alma...sıcak paran cebinde dursun...bütün motorlar senin olsun....

V motorların arka silindiri aşırı ısınır ve aksilik yapar.

Üstadım nereden varıyorsunuz bu kanıya? Ben V motor, hava soğutmalı motosiklet kullanıyorum, saatlerce trafikte kalmışlığım da var hiç böyle birşey yaşamadım. Hava soğutma V motor kullanan ve bu gibi sorun yaşayan hiç kimseyi de tanımadım. Ha, adamın motoru zaten uzatmaları oynuyordur, şakulü kaymıştır o başka ama zaten o hale gelmiş motoru sıvı nitrojenle soğutsan ne değişir?

Bir de, bence sıralı silindir cruiser, kafeinsiz kahve gibi birşey.

Son ilan arkadaşımın. Aldığı her motosiklete masraf yapmaktan çekinmez. Harley'e benzetti motoru şimdi. GV250 beygir gücü olarak (29bg) 250cc içinde rakipsizdir. Kymco Venox 28bg'dir mesela. GV250 de yaşayabileceğin 2 sorun mevcut. Viteş geçişleri sıkıntılı olabilir, boşa geçirmesi özellikle. Birde yüksek devirde kullanırsan (ki bu makinede doğasına aykırı) krank ile ilgili ....
Ama ben derim ki, 1-shadow600 2-Virago535 3-En500 VULCAN (kayışlı) 4-venox 5-gv250

Kullanım tarzına ve beklenine göre değişir.Sadece hafta sonu 1-2 saat motora binerim ayda yılda bir iki gezi yaparım dersen Shadow veya Virago alabilirsin.Çünkü 5,5 6 lt benzin yakarlar 100 km de.
Eğer hergün şehiriçi 50-60 km kullanıcam işe gidip gelicem yaz boyunca her hafta sonu en az 1000 km yapıcam dersen Al Venox veya Gv 250 benzin derdi olmadan üstünden inme.

Ben hergün eşimle birlikte yaklaşık 100 km yapıyorum.İşe birlikte gidip geliyoruz.Sabah Kartal Pendik İçmeler E-5 trafiğinde hiç yorulmadan trafiğe takılmadan 80-90 hızlarda Gebze Yeni Mah sapağından Gebze organizeye 120-140 hızlarda hatta bazen 150 km hızlarda çok rahat 2 kişi yol yapıyoruz.100 km de şehir içi 3,5 lt yakıyor motorum.İstesem hiç sollama ani hızlanma yapmadan 5000 deviri geçmeden yüksek devirli kullanarak yakıt sarfiyatını düşürebilirim.Hafta sonları aklım nereye eserse gidiyorum.500 km 1000 km 2000 km süper keyifli uzun yol yolculukları.250 cc de olsa altında 29 bg ve geniş vites aralıklı torku yüksek bir makina var.En keyif verici hızı 80-90.Motor her türlü aksesuarı kaldırabilen görüntü olarak dolgun heybetli fiyat olarak çok ucuz tüketim olarak ekonomik.Daha iyi motorlar yokmu tabi var.Satın alırken daha fazla para ödenecek sarfiyatı 2 katı tutacak yada ne bilim yılların yorgunu seni ustalarla akraba yapacak motorlar elbet var.Fİkir senin zor iş.Seçenek çok ihtiyacına ve maddi durumuna göre karar ver.Ben sadece kullandığım motor hakkında tecrübelerimi ilettim diğer arkadaşlara ve motorlarına asla bir cevap ve eleştiri yapma amacında değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar