polis motor forumlarında hakaret edilmeye yarar :queen: herşeyin sebebi onlar zaten (zahmet edip 155 arayamayanlar bile coşturmuş)
Polisi ara demiş iyi demiş hoş demişte hiç hayatınızda polise dilekçe verdiniz mi yada şikayette bulundunuz mu?
Eski semtimizde bi komşumuz dilekçe verip kaçak inşaat yapan esnaf bi komşumuzu şikayet etmişti şikayet edilen taraf devletin kurumundan o dilekçeyi alıp elinde sallaya sallaya sen beni şikayet edersin diye şikayette bulunan adamın kapısında günlerce bağırdı.
Bir keresinde de ben tamı tamına 6 saat boyunca durmadan alarmı öten bi arabayı polise ihbar ettim hiç bi komşu tanımıyor arabayı polis geldi adamı aradılar saatlerce ordan arabanın sahibinin bi akrabası "kim şikayet etmiş yaw komşumuzun arabası" deyince polis bu sokaktan biri rahatsız olmuş dedi (sokakta topu topu 3 bina var) şimdi bu adamın cebine üç kuruş sıkıştırıldığında kim benim adımı vermeyeceğini garanti edebilir?
Ben hergün işe giderken beni şirketten aramıyorlar ben afedersiniz eşşek gibi gidip görevimi yapıyorum aynı şekilde şirkete illa biri başıma gelip görevimi nasıl ve ne zaman yapacağımı da söylemiyor benim görevim neyse vazifemi zaten yapıyorum adamlar da bana buna göre maaş veriyor eğer ben polisi bulup çalıntı motorun yerini söyleyip üstüne de nerede nasıl yakalayacağını söyleyeceksem polis o maaşını bana versin tek istediğim omzundaki apoletle belindeki silah gerisini ben yapmış oluyorum zaten.
Konuyu siyasete taşıyıp egosunu tatmin edenler arkadaşlara sadece tek bir şey söylüyorum, iş milletvekili zammına gelince teröristinden tutu en milliyetçi partisine kadar hepsi birlik olabiliyorken iş polis kanunu çıkarmaya gelince mi hükümet tek mercii oluyor? Bunların hepsi işine geldikleri zaman kardeş olup oy vakti rakip oluyorlar hala siyaset konuşup ego tatmin edecekseniz az ötede yapın bu işi zira bu ülkede siyaset anca vakit kaybı asıl konudan uzaklaşıyoruz.