50 cc kaza

Merhabalar bu gün şöyle bir durum yaşadım aradan caddeye çıkan bir araç beni 50 cc motoru fark etmedi fren yaptım ama kaydık araca ufak bir hasar verdik plakayı çekmeye çalıştı çektimi çekmedimi bilmiyorum ama önünü kapadım çektirmemeye çalıştım sonra aracına binmeye gitti bende kaçtım fırsattan istifade plakayı çektiyse sorun olur mu

niye kaçtın amaç ne bu saçma harekette hem adamın hasar vermişsin belkide haklıydın birşey de çıkmayacaktı

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Çekmiştir umarım, sonra motorcuları neden sevmiyorlar. Konuşup helalleşmek varken.

Motosikleti
Honda CB125F
Kaçma sebebini anlamadım
Anlatımına göre ana caddede ilerleyen sensin tali yoldan çıkan diğer araç.

Sen cadde de isen haklı durumda olan sensin fakat haklıda olsan, haksızda olsan kaçmamalıydın.

Gereken ne ise yapmalıydın.

Geçen park halinde ki arabamın kapısına biri sürtmüş kapıda hafif eğilme ve sürtünme izi var.

Bana manevi olarak çok koydu. Eminim yanına kalmaz.

Daha önce de biri stop lambasını kırmıştı cama telefonu nu yazıp bırakmış. Not bırakması çok hoşuma gitti açıp ağzımı tek kelime etmedim lambayı da kendi cebimden yaptırdım.

Umarım arada ki farkı anlamışsındır.

Motosikleti
D400
sizin gibiler yüzünden trafikte bu adam bundan sonra baska motorculara düşman olacak.

bir de konu acıyorsun buraya pes.

utanmadan böyle başlık açıp tavsiye istemek çok garip. bir sonrası ne bunun. motorumun km'sini indirmeye çalışıyorum lütfen yardım edin mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar