5.Yuvacık gezisi fotoğrafları duygu ve düşünceler

arkadaşlar gezi çok güzeldi düzenliyene çok teşekkür ederiz yuvacık harikabiryer
mt ye teşekkü edrim

3 senedir geziye geliyorum

ilk sene bacaklarımıza su dökmüştük yola çıkarken o kadar çok sıcaktı ki...
geçen sene hava ne çok sıcak nede serindi tam uygun ısısındaydı güneş tepede
bu sene az yağmurlu ve serin bir yol oldu
seneye sağanak veya dolu bekliyor sanırım bizi :mrgreen:

videolar için eline sağlık süper bi konvoy herçeşit motor var gerçek motorculuk budur işte:)bu siteyi bu yüzden seviyorum:)cup bile gördüm konvoyda...

yanlız videoları sessiz izlerseniz daha sağlıklı olur:wiinkk::)

:D sorma aradan geçen bi arabaya :D biiibliodum içimden içimden :D meğersem sesliymiş :D

benim fotoğraf makinem yoktu ama arkadaşlar sağolsun çekmek istediğim herşeyi çekmişler başta Camuka, Furkanmg, Halepli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim resimler için sonrada bu güzel geziyi kare kare çekip burada bize bu anıları tekrar yaşatan bütün arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim

benim fotoğraf makinem yoktu ama arkadaşlar sağolsun çekmek istediğim herşeyi çekmişler başta Camuka, Furkanmg, Halepli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim resimler için sonrada bu güzel geziyi kare kare çekip burada bize bu anıları tekrar yaşatan bütün arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim
Kıyıköye gidersek orayada gelirim ordada aynı tadı alırız inşallah

Görmedimki onların çıkışını sonrada tek başıma sıkıp gitmekte ben istemedim :D canım sıkılırdı öylede :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar