5 Temmuz Cumartesi Tophanede buluşalım

ya millet kımse su yerı tarıf etmeyecekmı :farao:.gecen gun soledım.gelmemızı ıstemıyorsanız o baska:pr:.çağla gelmek ıstersen:silent:.altunızadeden alırım senı.

tarıf etmek ısteyen arasın bı zahmet. yada caldırsın ben arım.05377172555

Son düzenleme:
ya millet kımse su yerı tarıf etmeyecekmı :farao:.gecen gun soledım.gelmemızı ıstemıyorsanız o baska:pr:.çağla gelmek ıstersen:silent:.altunızadeden alırım senı.

Dostum Beşiktas tarafından gelıceksen eger Emınonu tarafına dogru yonel Bjk stadının 1-2 km ılerısınde kalıyor anlarsın zaten nargıle kokularından :queen::queen: Yada tranvayı takıp et 3 u durak tophanedir :wiinkk:

aa sen gelmıyormusun :silent:

sen gelemiyosun madem bende protesto ediyorum gitmiyorum :queen:

gelmeyi isterdim ama malesef gelemiycem ama olurda bi fırsatım olursa ararım konuşuruz :cat:

çok uzun zamandır buluşmalara katılamıyorum hepinizi çok özledim walla. ablam yurt dışından geleceği için fazla kalamicam ama az da olsa görüşelim bi hasret giderelim

len cönevar sen geliyomusn (:) atv cenever i gel bakalım hadi

Valla kontürüm olsa arıcam gökhan abiyi :p
Kaç buluşma oldu hiç birine gelmedi harbiden özletti kendini...

Len selçuk Gökhan abiyi, Muharrem abiyi, Burak (efedrin) abiyi falan hepsini bi arasana gelsinler bea :S

istburak istanbul dışında bu arada :cat:

Valla kontürüm olsa arıcam gökhan abiyi :p
Kaç buluşma oldu hiç birine gelmedi harbiden özletti kendini...

Len selçuk Gökhan abiyi, Muharrem abiyi, Burak (efedrin) abiyi falan hepsini bi arasana gelsinler bea :S

istburak istanbul dışında bu arada :cat:

sende gel kafanı yararım yoksa, tmm mı nan ::whip:: ::whip:: ::whip:: ::whip:: ::whip:: ::whip:: ::whip:: ::whip::

çok uzun zamandır buluşmalara katılamıyorum hepinizi çok özledim walla. ablam yurt dışından geleceği için fazla kalamicam ama az da olsa görüşelim bi hasret giderelim

işte mt kardeşliği böle olur..:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar