5 Temmuz Cumartesi Tophanede buluşalım

1925 allah içim türkce ingilzce ispanyolca almanca FRANSIZCA dimi hepsıne uyar ben vasco kısmı için sormuştum:cat:

heee öyle desene abi yaaa :p

Vasco Da Gama,

bu adam keşifçi abi ümit burnu nu bulmuş bir denizci portekizli ve deniz yoluyla hindistana giden ilk avrupalı :cat:

1925' te bizim Göztepe Spor klubünün kuruluş tarihi :p 3. lige çıktık bu arada 1.ligden düşüp nası buraya geldiysek :D

ordada bu türkçe muhabbetini yapacaksanız ben harbiden yokum : :p

ben o sıralarda ANKARA yolculugum icin hazırlık yapıyo olacagım..resimleri bekliyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cemaat hadi hayırlı muhabbetler olsun bakalım

ooo birileri 600 f almış . acaba kim bu şanslı talihli

vardım gitti:cat::cat: senden iyisini mi bulacam

haydeeee millet c.tesi akşamı tophanede düğün var :mrgreen:

cemaat hadi hayırlı muhabbetler olsun bakalım

abi sen niye gelmiyosun ya? özledik hakkaten, yarım saatde olsa bi gel hasret giderelim, ayrıca 600f hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız bi inşAllah :)

Saol abim Keşke sende olsaydın Ama nerde :mrgreen: Sen yoksa M-inn hediyesini kim getircek abım onu nıye dusunmedın... :queen::queen:

bu sefer ben sana hediye getiricem, hem tırtıklı hem siyah, tam sana göre :mrgreen:

morelim çok bozuk kanki şimdi noterden geliyom motoru sattım :salut: gitti mondialım :salut:

Hayırlı olsun kardeş 600 F resim isteriz :D

kardeşim daha güzellrini alırsın inşAllah üzülme, bu arada istanbula gelme muhabbetini şaka sanıyodum geldiğinde de bi buluşma yaparız sen merak etme :wiinkk:

İmamımızı da görmek isteriz :)

eğer Gece yoksa c.tesi akşamı imam benim abi :cherry:

kardeşim daha güzellrini alırsın inşAllah üzülme, bu arada istanbula gelme muhabbetini şaka sanıyodum geldiğinde de bi buluşma yaparız sen merak etme :wiinkk:

Allah razı olsun kardeşim, istanbula gleme vardı 10 temmuzda ama izmire ucak yok diye ıstanbul dedık, istanbulda olmadı bodruma bulduk ucak daha yakın izmire artık hayırlısı istanbul yolları kapalı gibi şimdilik =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar