5 Temmuz Cumartesi Tophanede buluşalım

biri beni evden alsın motorumla geleyim hahahahahohohoho:)

ya da motorunla beraber otobüse bin gel hahahahohohooho :p

Adaş boşver elle gösterilebilir olalım biz :p

ßakarsın bi deli rüzgar istanbula atabilir beni yarın belli olacak:cat:

5 Erhan bir cihana bedel gel 3. ismini Erhan yapalım Emincim :)

Motoru kim alacak ? :p

o zaman 1.erhan 2. erhan 3. erhan .... diye gider buna bi çözüm bulmak lazım :p

Aman ben gelirim hıh....
Az kalırım ama söyliyeyim yolcu olacam çünkü evimde ailemle vakit geçirmeliyim.

Güncel........................................................................................................................................................................................................................................

iyi oldu guncellediğin, bu arada istanbula gelme işi yattı arkadaşlar, bir misafirim gelicekti ama uçak bodrum olarak değişti tarihte 10 temmuz, artık orta toplaşırsanız görüşürüz =)

Evet baya bi oldu görüşmiyeli toplaşmayalı. İhsan dedemıze actırdık topıcı Herkeze bi cay ısmarlıcakmış :p
Deli selçuk, kaç gündür dedem sen topiği aç, çaylar benden demiyormuydun neden fikir değiştirdin,ben anlamam çaylar senden ona göre:queen::queen::queen:

tophane mi ... bilmem belki olarrr diyorum .. amann belki de neymiş bi neşelendirelim ortamı .. ama vaçko mudur vatko mudur o izmirden gelirse ben yokum (:)

tophane mi ... bilmem belki olarrr diyorum .. amann belki de neymiş bi neşelendirelim ortamı .. ama vaçko mudur vatko mudur o izmirden gelirse ben yokum (:)

o da sen geliyosun diye taa izmirden kalkıp geliyodu ama :p

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
emin_arikoglu, crayzboyone, erdincpolat

pembeyle yazılı arkadaş sende geliyosun tmmmı?

Deli selçuk, kaç gündür dedem sen topiği aç, çaylar benden demiyormuydun neden fikir değiştirdin,ben anlamam çaylar senden ona göre:queen::queen::queen:

Caymı ısmarlıcam ben junıor daha ben yaf kucucuk iri bir cocugum Buyuklerım varken bana cay ısmarlamak dusermı ayıp olur sonra utanırım sızın yanınızda cay ısmarlıyamam sıze karsı ayıp yapamam:queen:

Sen gel cem abım sen gel Vascoya ayın 10unda cok ozel bı bulusma ayarlıcaz ::winkwink::winkwink :queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
yarın gümüşyaka ya gitmem gerekiyo galiba erken dönemiyecem...o yüzden ben yokum...herkeze iyi eğlenceler.ihsan abi saygılar..:)

ben kalktım sen geleceksin diye geliyordum e madem sen düşünüyorsun o zaman ben yokum :p

o da sen geliyosun diye taa izmirden kalkıp geliyodu ama :p

Bırak emin ya bu sammırcem'den hayır yok :p

ne var sende turkce isim kulan allah allah benim yabacı dilim kocaman bir 0 hatta turkcem bile öyle

türkçe aslıdna bu =)

Sen gel cem abım sen gel Vascoya ayın 10unda cok ozel bı bulusma ayarlıcaz ::winkwink::winkwink :queen:

bırak gelmesin yaa fazla naz cem usandırır :p ayın onunda bodrumdayım canım :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben kalktım sen geleceksin diye geliyordum e madem sen düşünüyorsun o zaman ben yokum :p

Bırak emin ya bu sammırcem'den hayır yok :p

türkçe aslıdna bu =)

nasıl bir turkce bu neyin adı veya ne manası var vasco1925 bu turkce he ben seni türk dil kurumuna şikayet edecem :queen:

Kırılan kalbim olun be Halis abi.....:salut::rendeer:

ne kırılcak kız kalbın ama istersen iyi bir tanıdık var sramik ustası deniyelim belki kırılan kalbinide yapıştırılar :cat::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar