- Konu Yazar
Selamlar öncelikle motorsiklete yeni başlıyorum başlıkta da yazdığım gibi 5.000 tl civarı bir bütçe ile ekipman alacağım.Ekipmanlar hakkında pek bilgim yok.Motorsiklet olarak r25 2018 mavi rengiyle uyumlu ekipman bakıyorum. Şimdilik motorsiklet botu almayı düşünmüyorum,önümüzdeki sezonda alıcam mont,kask,eldiven ve dizlik bakıyorum. Ekipmanları mağazadan alıcam motolize ve motomax e kıyasla feyizoğlunda daha çok marka gördüm ayrıca internetteki fiyatlar mağazada aynı oluyor mu bilgim yok. Ekstra olarak gözlük kullanıyorum kaskda gözlük kanalları olursa daha iyi olur benim için ve içinde güneş vizörü olanlar mı daha iyi ekstra güneş vizörü mü almalıyım
Şimdilik aklıma yatan kask ve mont:
-Shoei qwest mat siyah 2.600
-Dainese racing d1 pelle deri mont 1.900
Ayrıca deri montlar kışlık mı yazlık mı oluyor , motorsikleti yağış olmayan günler de kullanacağım . Yazlık kumaş montu önümüzdeki sezonda alabilirim eğer bu deri mont kışlık veya sonbaharlık ise. Bir de 4 mevsim montlar var onlar da mantıklı geliyor her türlü öneriye açığım, ekipmanları bu hafta içinde alacağım tekerinize taş değmesin.
Şimdilik aklıma yatan kask ve mont:
-Shoei qwest mat siyah 2.600
-Dainese racing d1 pelle deri mont 1.900
Ayrıca deri montlar kışlık mı yazlık mı oluyor , motorsikleti yağış olmayan günler de kullanacağım . Yazlık kumaş montu önümüzdeki sezonda alabilirim eğer bu deri mont kışlık veya sonbaharlık ise. Bir de 4 mevsim montlar var onlar da mantıklı geliyor her türlü öneriye açığım, ekipmanları bu hafta içinde alacağım tekerinize taş değmesin.
Son düzenleme: