5.000 tl bütçeli ekipman tavsiyesi

Selamlar öncelikle motorsiklete yeni başlıyorum başlıkta da yazdığım gibi 5.000 tl civarı bir bütçe ile ekipman alacağım.Ekipmanlar hakkında pek bilgim yok.Motorsiklet olarak r25 2018 mavi rengiyle uyumlu ekipman bakıyorum. Şimdilik motorsiklet botu almayı düşünmüyorum,önümüzdeki sezonda alıcam mont,kask,eldiven ve dizlik bakıyorum. Ekipmanları mağazadan alıcam motolize ve motomax e kıyasla feyizoğlunda daha çok marka gördüm ayrıca internetteki fiyatlar mağazada aynı oluyor mu bilgim yok. Ekstra olarak gözlük kullanıyorum kaskda gözlük kanalları olursa daha iyi olur benim için ve içinde güneş vizörü olanlar mı daha iyi ekstra güneş vizörü mü almalıyım
Şimdilik aklıma yatan kask ve mont:
-Shoei qwest mat siyah 2.600
-Dainese racing d1 pelle deri mont 1.900

Ayrıca deri montlar kışlık mı yazlık mı oluyor , motorsikleti yağış olmayan günler de kullanacağım . Yazlık kumaş montu önümüzdeki sezonda alabilirim eğer bu deri mont kışlık veya sonbaharlık ise. Bir de 4 mevsim montlar var onlar da mantıklı geliyor her türlü öneriye açığım, ekipmanları bu hafta içinde alacağım tekerinize taş değmesin.

Son düzenleme:
Merhaba,

Qwest dik oturuş pozisyonu için diye biliyorum. NXR bakabilirsin.

Merhaba,

Qwest dik oturuş pozisyonu için diye biliyorum. NXR bakabilirsin.

Maalesef 4.000tl lik fiyatıyla bütçemi aşıyor,ayrıca söylediğim dainese montun beden sınırlı olduğu için fiyatı indirimliymiş başka montlara bakıyorum önerilere açığım

Son düzenleme:
3700 tl satilan revit deri montumu 1 hafta once sahibinden.com dan cok temiz kullanilmis sekilde 1500 tl ye aldim. Biraz temizlik ve bakimdan sonra, nasil yapilacagini da sagolsun forum uyesi arkadaslar detayli yazmis, yeni gibi oldu.
Forumda kaskla ilgili onlarca baslik bulabilirsin. Ben de qwest kullaniyorum. Tavsiye ederim ancak dedigim gibi surus pozisyonuna uygun degil.

bot kısmını atlamanız çok yanlış hocam. rockwell'in 210 220 liraya çok güzel botları var ihmal etmeyin. Dizlik konusunda ise pek tavsiye etmiyorum onun yerine motosiklet pantolonu bakın. hem kalça koruman olur hem de kevlar iç malzemen. dizlik kaza anında dönebiliyor kırılıp bacağa zarar verebiliyor.

Size tavsiyem n11.com'a bakın çok güzel indirimli ürünler yakalanabiliyor. Geçtiğimiz hafta tüm ekipmanlarımı dizdim.

Shoei qwest kask
Venom Dynamic Mont
Tech 90 kot pantolon
Rockwell bot
Venom Eldiven
Armode Bellik

Belki hepsi üst düzey ekipmanlar değil ama en azından korunmayan yerim yok baştan aşağı tam korumayım. Sana da bunu tavsiye ederim.
Özellikle ayak bileği kırığında çok büyük problemler yaşayabilir hatta belki eski haline hiç dönmeyecek hasarlar alabilirsin. Bu işi küçümseme öyle birşey olur ki ışıklarda dalgınlığına gelir düşürürsün motoru ayağın altta kalır kırık çatlak vs çok zor şeyler.

D1 pelleyi o fiyata bulman çok zor eğer 58 60 beden felan değilsen

evet yukarıda yazmıştım belli bedenler için mevcutmuş o fiyat 60 beden değilim başka montlara bakıyorum.

Ayrıca Shoei Qwest dik oturuş pozisyonları içinmiş r25te kullanmamın sorun teşkil edeceğini düşünüp agv k5 e yöneldim orda da qwestten daha pahalı geldi k5. O zaman da nolan n87 ve k3 vardı.Nolanı bilmediğim için bir şey diyemiyorum şimdilik k3 e baktım 2.100 civarında ve plastik diye geçiyor . Ls2 ff323 fiber kompozit 1.400 lira civarı ikisi arasındayım şu an .Ls2 de pek beğendiğim marka değil ama k3 e 2100 lira verip plastik kask almak istemiyorum . Shoei qwest beni r25te rahatsız edecekse ls2 ff323 almayı düşünüyorum şimdilik

Son düzenleme:
Bende senle aynı durumdayım ne yaparım bilmiyorum kafam çok karışık fiyatlar almış başını gitmiş keşke 2 ay önceden halletseydim

Zaten R25 in oturuşu çok yatık değil ff323 de olur n87 de qwest de olur.Fiyata göre karar ver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar