Bütçe 18 bin TL ise sizin için güzel bir 5 kapı Grand Vitara + LPG'den ideali yok. Sorun çıkarmaz, dediğinizden çok daha ağır araziye girer, şehiriçinde mantıklıdır ve her ne kadar 10 lt yüksek görünse de pek çok arazi aracından ekonomiktir.
Parçaları bol ve ucuzdur, yan sanayisi, çıkması vs istemediğiniz kadar boldur, zaten kaza haricinde kolay kolay parça ihityacınız da olmaz.
Sizi bilmem ama eski kasa Terios'ta ben camı açmadan direksiyon çeviremiyordum, bu kadar mı dar olur bir araba?
çok yerinde bir tesbit olmuş
1.6 vitara 5 kapı lpg li. yakıt konusu ise 17 ile 25 kuruş arasında değişiyor lpg nin zamlarından sonra.
90 sabit hız klima kapalı gidilirse 16-17 kuruşa düşüyor. otobanda 150 gidilirse klimada açıksa 25 kuruş, ortalama bi kullanımla 20 kuruş civarı yakıyor kmde.
samurai kadar olmasa da arazide çok başarılı. aldığımızda 2bin farkla sıfır terios alınıyordu arabaya baktım üstüne 2bin versen yinede alınmaz dedim
eğer ekonomik derdin yoksa yelpaze çok geniler tabi ama tr şartlarında vitara çok iyi bir seçimdir.