Mersin İl Temsilcisi
Yok valla beklemedimHeralde ilahi bi işaret
![]()
haha güzel bir saptamaya güzel bir cevap :queen::queen:
Yok valla beklemedimHeralde ilahi bi işaret
![]()
hafifi arazi şartları başka off roodd başka...önce bunu karıştırmayalım bence....
o yüzden tavsiyeleri ona göre verelim bence...birde malum 4x4 olunca verebileceğiniz mik tar nedir motor seçeneği ne düşünüyorsun .vergiler malum 4x4 de daha fazla vergileri aslında bi nissan navaro her türlü işini görür...yada x tarial....
birde of roadda suzuki yaramaz diyen arkadaşlara of road yarışlarını daha iyi takip ederlerse suzuki lerin daha başarılı olduğunu görürler ..hatta bu dallda bir çok şampiyonluğu bulunan Mehmet BECCE.suzuki teamla çalışıyordu..daha eskidende güçlü ve masraflı olan jj 5ler var tabi onlar tamamen ayrı..
Valla Land Rover freelander da 2 ceker ve bu kadar ise yaramaz bi araba olamaz en ufak bi camurda saplaniyor, agir, gucsuz ve en kotusu bendeki 2000 model 2.0 dizel olanda teknolojiye dair hic birsey yok sacma bi sanziman igrenc otomatik gecisler triptonikte inanilmaz gecikme ve turbo nun devreye girmesi mevsimler suruyor.
Low range olmamasi ve alt devirlerde olu olmasi bi yere saplandiginda cikmasini imkansizlastiriyor.
Tabi plastik tamponlari ve uhuyla yapistirilmis ic dosemeleri saymiyorum bile.
Tek iyi yani ariza cok cikarmamasi.
Akileos öle yoğun bir offroad yapacağımı zannetmiyorum. Genelde şehir içinde kullanacağım. Onun dışında asfalt olmayan taşlı topraklı orman yollarında kullanacağım. Açıkçası fazla yakmayan bir arazi aracı düşünüyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla 1.6'lık vitara bile 10 litrenin üstünde yakıyomuş. Pajero için de aynı şey söylendi. Zaten ayırabildiğim bütçe seçenekleri bir hayli sınırlıyor. Yoksa ben de tavsiye edilen X-trail, Outlander gibi araçlardan almak isterim ama...
Sonuç olarak 18 bin lira bütçeyle tasarruflu bir 4x4 arıyorum. Bakalım bulabilecek miyim
Bir de bu Daihatsu Terrioslar dikkatimi çekti onlar hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
herkez herşeyi yazmışta bende son zamanlarda 5.2 grand cheroke ye merak saldım kötü diyenide internette görmedim fiatlarıda makul 12-16 bin tl ye var kullanan varmı
kibrit kutusu jip suzuki jimny4 tekerden hicbir sekilde haz etmem, hicbir sekilde zevk almam.. pek cok arabaya bindim benim motor manyakliim kadar babamin araba manyakligi var cocuklugumdan beri trans am'dan bertone'ye cj5'den niva'ya cok genis bir yelpazeyi tattim. ama kesinlikle hic bir 4 teker beni kendine cekmedi. yaz basi annem kendine bir jimny aldi, bakiim neymis diye bir surmeye basladim ve kendimi dag dere tepe tirmanirken buldum.. herhangi bir fikir vermek adina yazmiyorum ki jimny nin sizin klasiniza uydugunu da dusunmuyorum ama soylemeden gecemicem jimny surerken motosikletten aldigima yakin bir zevk aldim. belki minicikliginden bilmiyorum ama bana cok samimi ve eglenceli geldi! adamlar motosiklet kadar jip yapmis yahu
![]()
10 yaşın üzerindeki amerikan arabası ve 5200 cc motor hacmi. Benzine ve vergiye verecek bol paran varsa, son sahibi olmaya da adaysan hiç düşünme bence.![]()