4riders botlar alınır mı? Bot tavsiyesi

Gerçek deri
Cordura kumaş
YKK fermuar
Impactec koruma

Kağıt üstünde güzel olan özellikler. Ama gerçek deneyimi nasıl, bir şey diyemeyeceğim.

Rockwell luke serisine de bakabilirsin.Yerli üretim ve impatec korumaları var.Fena değil hem görüntü hem rahatlık olarak.Ama bir spor ayakkabı rahatlığı beklenmesin.Ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta.Gönül isterki tcx,stylmartin ama şartlar belli.

bende var.rahat değil.1 numara büyük almama rağmen.birde şık durmuyor.korumalar konusunu bilemem.

Motosikleti
Ns200
Ben 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum. yazlık botu yaz kış kullanıyorum. yağmurda pantolon yağmurluğu üzerini kapattığı için tekstil kısımlarından su da geçirmedi. 1 kaza geçirdim motosiklet sağ ağağımın üzerine düştü. Kırık çatlak olmadı, zedelenme ile kurtardık. F/p ürünü denilebilir.

Soruna tam cevap olmayacak ama yazlik breeze modelini kullaniyorum.gayet memnunum.

Bende kışlık modeli var. Kışın kullanıyorum ve su geçiriyor. Yağmurluk üstte olduğu zaman daha fazla geçiriyor çünkü tekstil kısım üstünden akmaya çalışan yağmurun hepsini emiyor. Soğuk havalarda nispeten sıcsk tutuyor. İş yerinde soba yanına bırakıp, kurulmasını çok bekledim. Bu sene üstüne bot yağmurluğu alacağım. Böylece sorun olmaz die düşünüyorum.

hem yazlık hem kışlık olanını kullanıyorum. Yağmur çok yağarsa su geçiriyor malesef

kışın buzda kaydım ayağımın üstüne motor düştü ayağım sadece zedelendi 3 gün sonra düzeldi koruması gayet iyi

YDS ye de bir bak istersen o da yerli üretim, fiyatlar uygun. Şahsen kullanmadım ama kullanıcı yorumlarında da çoğunluk memnun.

Tour Evo WP yani Water Proof kullanıyorum. Ben hakkını vererek günlük ayakkabı gibi her motora bindiğimde kullanıyorum ama daha aldıktan birkaç hafta sonra sağanak yağışta tekstil kısmından su aldı. Hafif yağışta bir sorun olmuyor. Bayramda Karadeniz turu yaptık. Rize'de sağanağa yakalandık. Korktum yola ıslak mı devam ederiz diye ama bir sorun olmadı. Tabi ben önlem olarak evden çıkmadan önce Decathlon'dan aldığım su itici spreyi tekstil kısma uygulamıştım. Belki de o korudu. Ama ürün rahat ve korumaları F/P ürünü. tavsiye edilebilir. Bir de Forma Adventure botum var. O harika bir şey mesela.

4Riders Tour Evo Wp Bot modelini kullanıyorum bende yaklaşık 6-7 ay veya daha fazladır. 180TL civarına almıştım. O fiyat için gayet güzel ancak 340 TL etmez bu bot. YDS'ye bakın.

ben de senin gibiydim kanka. çok araştırdım çok yorum okudum 4riders'a 100 yorum yapıldıysa 90 ı olumsuz. 10 tanesi de ben bi kötü yönünü görmedim tarzında yorumlar. ben de gidip rockwell aldım. koruma olarak süper rahatlık olarak süper. tip olarak süper. tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar