48 N 2477 plakalı motosiklet kimin ?

Taner valla içim sızlayarak baktım fotolara......:cyclopsan

Yazık be...Valla yazık...Virago 535....

Nice kardeşlerimiz var bir motosiklet alabilmek için
çabalayıp dururken , adam sokaklarda terkidiyar etmiş
güzelim makinayı...

Yanlız dikkatinizi çekerim.. Makina daha orjinal olarak duruyor.
El değmemiş makinaya...:)

belki yurtdışındadır sahibi.ben olsaydım soruşturur sahibini bulurdum ve açıkça isterdim motoru.madem kullanmıyosun ver ben kullanıyım diye:p

aklıma gelmedi değil. sahibi çıkmazsa sahiplenebilirmiyim acaba :mrgreen:

sahibi çıksın çıkmasın veya 50 sene sonra gelecek olsun bence o motoru izinsiz sahiplenmek=çalmak,bırakın kalsın orda sokağa renk katıyor işte ne güzel

bende merak ettim bu motorun sahibini yaa.
acaba ne olmuş. orada yasayıpta boş zamanı olan arkadaşlar arastırsa ne guzel olur.

Resimleri yükleyen arkadaşa teşekkürler,motor hakketten içler acısı, ama tek merak ettiğim sahibinin durumu, ne halde ve nerede ne yapıyor.bunun öyküsünü hakketten herkes gibi bende merak ettim doğrusu. sahibiyle mt den arkadaşlar birlik olup sahibinin adını yaşadığı şehri bulup diyoloğa geçilip bir ropörtaj yapabilirsek resimli yazısını da buradan ekleyip koysak ne güzel olurdu.belki öykü çok acıklı derinden sarsan, belkide umursamaz, garajında bu motora yer kalmayan ve paraya da ihtiyacı olmayan ihmalkar birinin öyküsü.veya uzaklara gidipde başına bir iş gelip hapise düşen bir motorcu kardeşimizin; özgürlüğü kısıtlanan haber veremeden her gün motorununa kavuşmak arzusu veya ümidiyle yanıp tutuşan içi içine sımayan birinin öyküsü. belkide motorunu bıraktığı yeri unutup çalındı zannedip ümidini kesen birinin,(bu zor bir ihtimal)kimbilir, araştırmadan bilemeyiz

Son düzenleme:
bence o motor hep orda kalmalı ama İzmirli arkadaşlardan ricam bi gün gidip motoru bi yıkayı versinler.

arkadaşlar o motor artık orada kaldırım taşı olmuş.onu hep birlikte ordan alalım ve sitede bi kura çekelim kazanana hediye ederiz motoru tabi kurayı çekecek heyette bende olmak şartıyla :)

kesin bir sahibi vardır. Aman arkadaşlar izinsiz kimsenin motorunu ellemeyin sora başınız ağrır.

abicim hep motoru merak etmişimdir fotolar için çok sağolasın.

makina güzelmiş ama bırakıp gitmişler buda bu hale gelmiş.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmirin güzel insanları sahibi olsun olmasın ellerini sürmezler :mrgreen: İstanbul'da olsaydı ohoooo:queen: Ama acıdım garibime yaaa yazık :pale: Etrafını çitle çevirip motorun, sit alanı yapalım bence o sokağı :queen:

off resmen öldürmüşler motoru ama yinede bırakın almayın derim sahibi çıkar başınız ağırmasın sonra

o motosikletin sahibi şu anda yurtdışında ve sürekli türkiyeye gidip geliyor. motosikleti çok sorun çıkartığı için yıllardır evinin önünde durur ve malesef çürümeye başlamıştır. Yapacak birşey yok mal sahibi ile konuştuğumuzda satamayacağını satsa bile hurda parası edeceğini söylemişti. ki yaklaşık 7-8 yıldır yatan motosikletin her prçası bitmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar