48 N 2477 plakalı motosiklet kimin ?

izmirde yaşayanlar bilir .. gazikadınlar sokağının sonunda yamaha virago marka bir motosiklet resmen ölüme terkedilmiş .. yaklaşık 2-3 yıldır belki daha bile fazla zamandır kilitlenmiş bir şekilde duruyor.. lastikleri çürümüş , rüzgarlığı kırılmış... merak etmemek elde değil.müsait bir zamanımda fotolarınıda çekicem.siteye koyucam... çalıntı mı acaba diyorum ? ? :queen: bilen varsa bi sölesin kimin bu motor :mrgreen::mrgreen: güzelim motoru o hale getiren kimmmmmmm:pr:
FOTOLAR YÜKLENDİ http://www.motosiklet.net/forum/mot...7-plakali-motosiklet-kimin-3.html#post1088512

Son düzenleme:
izmirde yaşayanlar bilir .. gazikadınlar sokağının sonunda yamaha virago marka bir motosiklet resmen ölüme terkedilmiş .. yaklaşık 2-3 yıldır belki daha bile fazla zamandır kilitlenmiş bir şekilde duruyor.. lastikleri çürümüş , rüzgarlığı kırılmış... merak etmemek elde değil.müsait bir zamanımda fotolarınıda çekicem.siteye koyucam... çalıntı mı acaba diyorum ? ? :queen: bilen varsa bi sölesin kimin bu motor :mrgreen::mrgreen: güzelim motoru o hale getiren kimmmmmmm:pr:

Araç Bilgileri Plaka sorgulama sayfasındaki bilgiler
Marka yamaha
Model 1998
Sahip Belge Tarihi 30/07/2001
Tescil Birimi Marmaris
Renk1 Kahverengi
Renk2
Cinsi
Çalıntı mı Hayır
Tahdit Yok

o bir hayırsever tarafından dikilmiş yedek parça hayratı, :p

taner_k, gazikadınlar sokağı nerde yaw ?

Moderatör (forrap)
Punto,Berlins vs. nin olduğu sokak..

Daha önce de konuşmuştuk demi yav senle o motoru ? :)

3 yıldan fazla süredir var sanırım orada,ben bayadır görüyorum onu 3 yılı geçmiş olmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barlar sokağında ise motoruyla gelmiş bir demci kafayı kayıt silecek kadar çekmiş ve motoru unutmuş olabilir:).

47 n 2477 plakalı arac biilgileri
Marka yamaha
Model 1998
Sahip Belge Tarihi 30 07 2001
Tescil Birimi
Renk1 kahverengi
Renk2
Çalıntı mı hayır
Tahdit Yok

motor marmaris plakalı

47 n 2477 plakalı arac biilgileri
Marka yamaha
Model 1998
Sahip Belge Tarihi 30 07 2001
Tescil Birimi
Renk1 kahverengi
Renk2
Çalıntı mı hayır
Tahdit Yok

motor marmaris plakalı

tebrik ederim arakdaşım dakkaa bir gol bir oldu seninki..başdan bi okusan zahmete gerek kalmazdı.. hoşgeldin:rendeer:

biz yeni motor nasıl alıcaz diye kara kara düşünürüz.başkası ise nasıl yıpratsam diye düşünyor.hayat garip işte.. :silent:

Hayrınıza ulaşın bu makinanın sahibinede benimle irtibata geçmeye
çalışsın...Ben bu makinayı almaya niyetli oldum..hemde görmeden...
Tabiki trafik ve asayiş yönünden bir problemi yoksa...:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
48 N 2477 valla benim değil..

Evet arkadaşlar ben lise de okurken Alsancak' ta yaklaşık 6 sene çnce o motor tertemiz orada kilitliyken üstüne oturup fotoğraf çekilmiştim. ve ne zaman o sokaktan geçsem lise o anı hatırlarım . Bu motoru en çok merek edenlerden biride benim. Bu arada savaskayan' a katılıyorum :) . Aslında motor benimde sayılır :)) foto çektirdiğime göre. Fakat resmi bulamadım. :(

istanbulda olsunda göreyim ne kadar kilitli kalabiliyo
ne güzel mahalleymiş sizin orası öle :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar