48 N 2477 plakalı motosiklet kimin ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
O motoru gorenler motorize haco oluyormus.

Musait bir zaman gidip gormek lazim. :mrgreen:

o motor kutsal ilan edilmeli her motorcu hayatinda en az birkere gidip gormeli

alsancakın anıtı oldu o motor adam aldıgı gun diktimi acaba oraya onu ben ne zaman geçsem orada o motor

o denilen motorun ordan geçenler varsa bi foto çeksinler motoru çok merak ettimde benim gibi motoru merak edenlerde vardır.

Ben olsam o motoru alırım tamir ettirir kullanırım çünkü bizim suzuki de bi zamanlar bi kenar da atılıp duruyormuş... :)

ya kusura bakmayın fotoları çekeli çok olduda bilgisayara aktaramadım birtürlü. . sonrada tel bozuldu falan fistan:mrgreen:

bu sabah gidip tekrar çektim şimdi pcye yüklemeye çalışıyorum ancak bluetooth problem çıkartıyor ..inşallah bugun halletcem:salut:

arkadaşlar motorun sahibini bulana ödül verelim desek belki daha çabuk kişi bilgilerine ulaşabiliriz

akadaşlar yav o motor beniiiiiiim, zil zurna sarhoş olmuştum ordamıymış o yahu;:queen::pr:hemen gidip alıym ordan yaz tatiline dönünce tabi.şaka şaka şakaaaa yaptım,valla bende merak ettim, şu resimleri hayrınıza atıverin yahu,belki sahibi yurtdışından nette görür filan nerde imiş acep bu vatandaş.yazık motora yahu neyse merakla bekliyorum akibetini.dostlar tekeriniz hep düz bassın.

beceremiyorum kırcam bilgisayarı .arkadaşlar bu hafta içi halledicem inş.kusura bakmayın.fotoları görmek eminim daha ii olucaktır:pale:

tamam abicim sakin ol.. bu bilgisayarlar hep böyle zaten:wiinkk: %50 işini görür %50 sorun çıkarır.. :cherry:

motor durduk yere meşhur oldu iyiymi :p:p
bende çok merak ettim wella :D

evet biliyorum ve her geldigimde o motora ve sahibine küfür yagdırıyorum ömrm geçti o motor yüzünden cehenneme gidicem :mrgreen:

yılda 3 5 kez izmire gider gelirim. Bu sefer hususi o motoru gormek için gidicem :) Bide bence resmini falan koymayın motorun. Boyle gizemli daha iyi gizemi kacmasın :)

Rivayete gore o motorun onunde durdugu evdeki yaşlı bi kadın o motoru kullanırken kaybolmuş bi daha hic haber alınamamış ama sonra bi gun motor su an durdugu yerde bulunmuş ve o gunden beri orda kadının gelmesini beklermiş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında emniyete bildirilip, araç sahibine ulaşılamaz mı?

belki sahibinin başına bişi gelmiştir.

hadi komplo teorileri kuralım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar