450nk vs 390 duke kardırmalı debriyaj ?

450 nk başlığı olmadığı için buraya açtım 450nk da kaydırmalı debriyaj var mı ?

ve sizce duke 390-z400-dominar 400-450nk hangisi daha mantıklı

benim fikrim dominar ağır ve hantal ayrıca pek yakısıklı sayılmaz

duke 390 hafif kaliteli full elektronik seri ancak hem motor pahalı hem parçaları ve bakımı pahalı ayrıca titriyor

nk450 daha yeni bir motor çok fikrim yok ama detaylara göre fiyat bandı iyi gibi

z400 hakkında pek fikrim yok

nk450 galiba 250 bin liraya satılıyor.yani bu segmentin en ucuz ve bence en güzel makinası.z400 z500 dersen onlar 370 bin falan sanırım 120 bin fark var zaten arada.nk450 açık ara fp motorudur bana göre.tipi güzel motor bloğu güzel kalite vs bakmadım bilemicem ama yeni çıktı üzmüyordur.ktm 390 larda kampanya gördüm geçen rc390 dı sanırım fiyatıda 270 bin 280 bin lira civarındaydı.donanım olarak mükemmel bir motor tek silindiri hariç tabi.duke daha yeni çıktı onda kampanya yoktur.ben alsaydım nk450 alırdım muhtemelen dominar 400 parasına güzel cihaz.

Honda CB250R yada butcen yeterse Z500. Bir daha arkana bakmazsin.Hic bir sorunda yasamazsin.

Dominar 400 daha cok touring tipinde surusu var.
duke virak odakli yaris tipi.
nk450 bilmiyorum.
duke titremiyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kaydırmalı debriyaj iyidir, hoştur ama dünyanın en olmazsa olmaz, elzem motosiklet özelliği değildir. Vites ufaltıldığında arka lastik kilitlenmesi de bence tam kazmalık, acemilik, aymazlık. Sizin tercih edeceğiniz motorda bu kaydırmalı debriyaj yoksa da çok önemsemeyin olmamasını.

Kaydırmalı debriyaj iyidir, hoştur ama dünyanın en olmazsa olmaz, elzem motosiklet özelliği değildir. Vites ufaltıldığında arka lastik kilitlenmesi de bence tam kazmalık, acemilik, aymazlık. Sizin tercih edeceğiniz motorda bu kaydırmalı debriyaj yoksa da çok önemsemeyin olmamasını.

haklı olabilirsiniz ama sonucta ekstra bir özellik , zaten ben olması gerektiğinden cok var mı yok mu diye soruyorum , peki siz hangisini önerirsiniz bu modellerden

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
haklı olabilirsiniz ama sonucta ekstra bir özellik , zaten ben olması gerektiğinden cok var mı yok mu diye soruyorum , peki siz hangisini önerirsiniz bu modellerden

Bu iş bütçe işi hepsinin aynı fiyatta olduğunu farz etsek ben ilk Z400 der, ardından Duke 390'ı listeye alırdım. Cf Moto yatsın kalksın dua etsin Oktay Motor var ama yine de şans verirdim. Dominar da bu segmentte kendini kanıtlamış bir motor, hatta 170.000 km süren bir manyağı da ismen tanıyorum. Yine de düşük cc'de çift silindirden ziyade tek silindirin hart diye gaz açışı bana daha cezbedici geliyor. Uçmakdere gibi firkete virajların bol ve kısa olduğu parkurlarda iyi sürebilen bir Duke 390'lının 4 silindir 600'lük ss.lerin içlerinden geçtiğini bizzat kendi gözlerimle gördüm.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uçmakdere gibi firkete virajların bol ve kısa olduğu parkurlarda iyi sürebilen bir Duke 390'lının 4 silindir 600'lük ss.lerin içlerinden geçtiğini bizzat kendi gözlerimle gördüm.

O da bişey mi... Yıllar önce RC390'li bir çocuk benim SDR'ın içinden geçiyordu neredeyse... Gerçi o yolda ilk kullanışımdı, kendisi ise aynı yolda defalarca kullandığı için her virajı hatmetmişti, yine de arada üç beş düzlük olmasaydı yakalamam mümkün değildi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O da bişey mi... Yıllar önce RC390'li bir çocuk benim SDR'ın içinden geçiyordu neredeyse... Gerçi o yolda ilk kullanışımdı, kendisi ise aynı yolda defalarca kullandığı için her virajı hatmetmişti, yine de arada üç beş düzlük olmasaydı yakalamam mümkün değildi.

Şaka bir yana o eski Cbr 250'lerden biri de beni patlatmıştı Teke, Darlık taraflarında.

Virajlı yollarda bileği kuvvetli olan her düşük cc kullanıcısı yüksek cc'leri paket eder ama sabah akşam kim viraj yapıyor?

Asıl meseleye dönersek, nk 400 den uzak dur, özellikle bu modelde güzel sıvamış cf moto. Ktm kaliteli ve bilinen markadır ama süpermotonun distribütörlüğünü yaptığı markaya ben asla bulaşmam. Her gün farklı rezillik yaşıyor ktm kullanıcıları Türkiye'de. Dominarın çift egzantirikli ug modelleri daha az titriyor öncekine göre ama Kawasaki seçenekler arasındaysa zmoto'ya(distribütörü) rağmen her türlü alınır kawa.

450NK da 450SR bloğu kullanılmış diye biliyorum performans olarak seni üzmez düzgün bir şekilde kullandığın zamanda herhangi bir sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. Şükür ben o anlatılan kroniklerin hiç birini yaşamadım gayet memnunum. Ama yinede aralarında bi sıralama yapmak gerekirse bütçe hariç Z400 390 450NK derdim.

Oktay motora sordum 450nk da kaydırmalı debriyaj varmış

şimdi bütçeyi bir kenera bırakırsak diyoruz ama bu modelleri tercih eden bireyler illaki bütçeyi de düşünüyor ayrıca olay sadece param var alırımdan ziyade bu motor bu parayı hakediyor mu diye düşünmek lazım şimdi bakıyorum 450nk da çift abs, çekiş kontrol, kaydırmalı debriyaj,ters maşa amortisör, vasat lastikler ,güçlü motor bloğu , fena olmayan tipi ,çift silindir hoş sesi,gittikce güçlenen servis ağı ve duke kıyaslarsak daha uygun bakım masrafları ve bu kadar şeye 250 bin tlye sahip olmak bence motoru tam f/p yapıyor yanlış mı düşünüyorum ,birazda youtube da ki yeni incelemelerden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum , sonucta kullanmadım belki reklamını yapıyorlardır bilmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Virajlı yollarda bileği kuvvetli olan her düşük cc kullanıcısı yüksek cc'leri paket eder ama sabah akşam kim viraj yapıyor?
Küçük cc'ler virajlarda daha iyi gibi bir anlam çıkmasın yazdığınızdan, çünkü öyle değil.

Evet 1000cc gereksiz, ama istediğiniz kadar virajlı bir pistte bir RC390'ın bir R6'yı yakalaması imkansız, sürücüler yakın tecrübe ve yeteneğe sahip olduğu müddetçe.

rc390 2023 modeli için nakitte 100bin tl indirim varmış 280bine rc390 2023 de aşırı mantıklı ama sırf fiyat uygun diye istemediğin tarzı almakta doğru mu bilmiyorum

Motosikleti
D400
cf moto ile ktm karşılaştırılıyor, neler oluyor bu insanlara :queen:

Motosikleti
DUKE 250
cf nin freni gazı debriyajı hatta sibobu bile kaydırmalı olsa da yinede boş.
tamamen şahsi görüşüm ve düşüncem, benim herhangi bir cf moto almam için, sıfırnın fiyatı ns125in yarısı filan olmalı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar