Ne önerirsiniz hocam o fiyat bandındaKesinlikle değmez. O bütçede yüksek cc motosikletlere bakın iyi ki R25 almamışım dersiniz.
Kawasaki Ninja'lara bakabilirsin, Honda'da CBR500R'lar var, Aprilla kısmında RS457, Tuono 660 gördüm ilanda. Naked düşünürsen yine Z500, Hornet vb. düşük km, sıfır değil ama temiz ikinci el bulursun diye düşünüyorum. Biraz daha yüksek CC bakmak istersen model yılı düşer, km biraz yükselir fakat yine düzgün aletler bulursun. R25'e göre daha atik ve cüsseli bu saydıklarım.Ne önerirsiniz hocam o fiyat bandında
Bi yerler de gıcırdıyor mudur ?400k TL'ye gidip ala ala R25 alan adam kara para aklıyordur, kolay para kazanıyordur, uyuşturucu ticareti yapıyordur, hafiften fuhuş işlerine de girmiştir, Marmaris'te yaşlı İngiliz kadınlarına gay kertenkele dansı yapıyordur, federasyon hayali kuruyordur, tas kafa tıraşa sahip olup yaz kış şişme yelek giyiyordur, esmerdir ve tiktok sevdalısıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İsterse 20k devirde 100 bg güç üretsin, 250 cc'ye 400k bayılan adam benim nazarımda içgüveysidir, iddaa bağımlısı işsiz eniştedir, 40 yaşına gelip bir türlü adam olamamış, hiçbir işte dikiş tutturamamış çocuk ruhlu dayımızdır.
Tamam kral sakin ol almıyorum cbr500r alcam400k TL'ye gidip ala ala R25 alan adam kara para aklıyordur, kolay para kazanıyordur, uyuşturucu ticareti yapıyordur, hafiften fuhuş işlerine de girmiştir, Marmaris'te yaşlı İngiliz kadınlarına gay kertenkele dansı yapıyordur, federasyon hayali kuruyordur, tas kafa tıraşa sahip olup yaz kış şişme yelek giyiyordur, esmerdir ve tiktok sevdalısıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İsterse 20k devirde 100 bg güç üretsin, 250 cc'ye 400k bayılan adam benim nazarımda içgüveysidir, iddaa bağımlısı işsiz eniştedir, 40 yaşına gelip bir türlü adam olamamış, hiçbir işte dikiş tutturamamış çocuk ruhlu dayımızdır.
Tebrik ederim, güzel seçim. Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Tamam kral sakin ol almıyorum cbr500r alcam
Eyvallah sağolasın ekimde alıyorum inşallahTebrik ederim, güzel seçim. Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.