4000-5000 ytl arası racing

arkadaşlar 4000-5000 ytl arası racing almak istiyorum suzikinin bazı modelleri var ama 90-93 model bu motorlardan birisini alsam sorun yaratırmı? yada 250 cc ve üstü bir motor tavsiye edermisiniz?

zzr 250 den başka bişey gelmedi aklıma..
ama onlarında çoğunun bi ayağı çukurdadır bu kadar yıldır yolda oldukları için,ne kadar verimli olurlar bilemiyorum..

o paraya alacağın bi race motor uzun ömürlü olmaz. düşünme bile bence..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O kadar paraya ancak ceset alırsın parana yazık 600 cc düşünüyorsan unut motoru bitme noktasına gelmiştir son sahibi olursun biraz daha biriktir daha düzgün bişeyler al sonuçta para vereceksin arkadaşım yazık.

o paraya ancak cbr 125 r alabilirsin.biraz daha koyup hyosung gt 250 r de alabilirsin :cat:

Parana yazık edersin...

Bir o kadarda tamircilere vermemelisin...

Biraz daha sabret biriktir iyi birşey al derim ben de....

GKN

5 liraya hyo alabilirsin
haa 250 kemez diyosan ayrı
ama 90 model 1000 liğe binceeme 2006 250 binerim:cat:

walla bende race arıyom yada birasdaha küçüğü :D inşallah alcam bi gün henüz yaşım 15 ama 1700 nakit biriktirdim banka hesabıma dokunmuyom o dursun nakit nakit biriktirmeye devam :D :D sonra bende alcam :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
derby gpr 125lerde var güzel olabilir görünüş açısından..

O paraya anca lagım olmuş bir race alırsın onlada nikahlanırsın.Bence şekil atma derdin yok ise o paraya bir Suzuki gs 500 bulmaya çalış

gökhan 5 milyar demiş erdo2002 6 milyar demiş hadi arkadaşlar biraz daha sıktıkmı piyasa fiyatını bulacak bizim makinalar öldürdünüz motoru bea hadi altı yine iyide 5 ne oluyo gökhann bence o motoru 5 milayara satan adama satmak yerine yanına sepet takıp karpuz satsa daha mantıklı :rendeer::queen:

soruya gelince arkadaşım 5 milyara alacağın 93 model racingten ne sana nede başkasına hayır gelmez benim bi arkadaşın zx9r aldı 93 model bir ay binmeden motor indi 3 milyar masrafı çıktı toplam 8,5 milyara mal oldu sonra 3,5 milyara sattı hem binemedi hemde 5 milyar zarar etti bende hyo alman düşüncesindeyim ama 5 milyarlık hyoyu sakın alma derim SAYGILAR

iide 5000 den kasıtları cometti tahminim r icin dediklerini zannetmıyorum hemen kükremene gerek yok herkes piyasayı ii bilior kimsenin hyoyu kotuledıgı yok sakin :) ....

benimde tavsiyem alma arkadasım 99 modelden asagı bı motor...

kükremene gerek yok

arkadaşımmm bu yazıyı gülerek yazdığını düşünerekten bende gülerek okuyorumm fakat başlığa bakarsan eğer 4000-5000 arası racing demiş naked dememiş dolayısıyla benimde r serisinden bahsetmem doğal senin nakeddan bahsetmen yanlış bence , ama artık iyice sarpa sardı bu konuu kendini koysana bizim yerimize devamlı motor kötüleniyo fiyatlar devamlı komik rakamlar oluyo hep gereksiz makinalarla karşılaştırılıyo gibi gibi bir sürü muhabbet ve bunları yapanlarda hiç hyo selesine oturmamış insanlar ben buna kızıyorum ilk zamanlar kızmıyordumda artık gerçekten sıkmaya başladıı :rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar 4000-5000 ytl arası racing almak istiyorum suzikinin bazı modelleri var ama 90-93 model bu motorlardan birisini alsam sorun yaratırmı? yada 250 cc ve üstü bir motor tavsiye edermisiniz?

Diğer arkadaşlarımın söylediklerine aynen katılıyorum, doğrudur.

Bence şu sıralar 600cc lik bir süpermakine düşünme istersen :pale:

Birde kullandığın motosiklet nedir? Neyden - > neye geçiş yapıyorsun ?

buda çok önemli!

olduda gerçekten orta halli bir 600 lük düşürdün diyelim,

aldın, iyi güzel,

peki sonrası ?

Senin için hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.
Allah gönlüne göre versin, umarım isteklerine kavuşursun.

Kendine iyi bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar